Rohkema info nägemiseks:

SAAREMAA LOODUSKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 120; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAAREMAA LOODUSKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

SAAREMAA LOODUSKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 120 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Saaremaa Looduskeskus asutati 2004. aasta detsembris kolme eraisiku poolt. Mittetulundusühingu asutamise eesmärgiks oli: · loodushariduse ja –teadlikkuse, looduse praktilise tundmaõppimise ja loodushoiuhuvi edendamine; · looduskeskkonna kui inimese ja kultuuri säilitamisele kaasa aitamine; · keskkonnahariduse kaudu vastutustundliku, keskkonda tundva ja väärtustava kodaniku kujundamine.

Oma eesmärkide elluviimiseks on ühing pakkunud loodusõpet kõikidele vanusegruppidele – eelkooliealistest lastest pensioniealisteni. Selleks on korraldatud seminare, konverentse, laagreid, teabepäevi, õppereise, ekskursioone, kultuuriüritusi, näitusi ja teisi samalaadseid ettevõtmisi. Viimastel majandusaastatel on ühingu tegevust koordineerinud põhiliselt üks kolmest asutajast – Maie Meius.

2022. majandusaastal tegeles ühing täiskasvanute täiendkoolituste korraldamise, loodusteemaliste ajaleheartiklite kirjutamise, loodusretkede giidimise ning käsitööesemete valmistamisega.

Mittetulundusühing materiaalset põhivara ei oma ja seda ei ole plaanis soetada ka 2023. majandusaastal.

Mittetulundusühingus alalise töölepingu alusel töötavaid töötajaid ei ole. Ürituste läbiviimisega seotud tööd ostab ühing sisse vastavaid teenuseid pakkuvatelt juriidilistelt isikutelt. Vajadusel korral palgatakse vastava ala spetsialiste konkreetsete projektiülesannete teostamiseks käsunduslepingute alusel. 2022. majandusaastal mittetulundusühing käsunduslepingu alusel tasusid ei maksnud.

Mittetulundusühingu juhatus on 2-liikmeline. Juhatuse liikmetele ja juhatajale juhatuses töötamise ja ürituste korraldamise eest eraldi tasu makstud ei ole.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks: (cid:127) jätkata keskkonnahariduslike artiklite kirjutamise ja avaldamisega kohalikes ajalehtedes; (cid:127) tegeleda loodusretkede korraldamise ja giidimisega ning käsitööesemete valmistamisega.

SAAREMAA LOODUSKESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.