Rohkema info nägemiseks:

KAHULA KÜLA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 597; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KAHULA KÜLA SELTS kohta arvamuslugu!"

KAHULA KÜLA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 597 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Kahula Küla Selts eesmärgiks on küla kultuuri- ajaloo- ja sporditraditsioonide ning küla heakorra arendamine ja säilitamine. Külaelanike kaasamine ühiskondlikku ellu.

Kahula Küla Seltsi hallata on seltsimaja ja kiigeplats, kus korraldame erinevaid üritusi nii külarahvale kui ka külalistele teistest Jõhvi valla küladest ja väljaspoolt. Sellest tulenevalt on Jõhvi valla tegevustoetusest kaetud majandamisele ja üritusetele tehtud kulutused, mis on kajastatud seltsi raamatupidamises vastavatel kontodel.

KAHULA KÜLA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.