Rohkema info nägemiseks:

ARMEENIA APOSTLIKU KIRIKU EESTI PÜHA GREGORIUSE KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 356; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ARMEENIA APOSTLIKU KIRIKU kohta arvamuslugu!"

ARMEENIA APOSTLIKU KIRIKU EESTI PÜHA GREGORIUSE KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 356 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 16 korda.

Tegevusaruanne 2023

Eesti Armeenia Apostliku Kiriku Eesti Püha Gregoriuse Kogudus MTÜ asutati 1993. aastal. 2023. aastal valiti üldkoosolekul uus nõukogu. Eesti

Armeenia Apostliku Kiriku Eesti Püha Gregoriuse Kogudus MTÜ põhieesmärk on korraldada Armeenia kiriku elu Eestis, tagada kiriku igapäevane toimimine. Kirik tegeleb ka Eesti Armeenia kogukonna elu korraldamisega, armeenia kultuuri säililtamisega Eesti armeenia diasporaas, koostöö ja integratsiooni edendamisega ning teadlikkuse tõstmisega Eesti elanike seas.

Põhitegevused ja oodatavad tulemused on välja toodud allpool:

Kiriku toimimise tagamine

Eesmärk: Tagada stabiilne keskkond jumalateenistuste ja kogukonnaürituste läbiviimiseks ning luua ja säilitada kuuluvustunne koguduse liikmete seas.

Põhilised tegevused:

Jumalateenistused

Oluliste kirikupühade tähistamine

Arvete tasumine

Hooldus ja remont

Kogukonnale suunatud tegevused

Eesmärk: Toetada erinevaid tegevusi ja programme, mis on suunatud kirikukogukonna kaasamisele ja teenimisele, heategevusprojektide elluviimisele ning kohaliku kogukonna toetamisele.

Põhilised tegevused:

Erinevate ürituste korraldamine kogukonna liikmetega, näiteks heategevusliku Armeenia toidufestivali läbiviimine Kultuurikatlas ja teiste kogukonnaürituste initsieerimine ja läbiviimine, eesmärgiga teenida kohalikku kogukonda.

Noorte- ja haridusprogrammide elluviimine: tegevused, mis on suunatud noorte arendamisele ja religioosse hariduse edendamisele.

Sotsiaalsed sündmused: kultuurisündmuste korraldamine kogukonnatunde arendamiseks.

2023. aasta jooksul toimunud üritused:

Regulaarsed jumalateenistused ja kirikupühade tähistamine.

Heategevuslik Armeenia toidu- ja kultuurifestival Kultuurikatlas. Üritus tutvustas autentseid Armeenia roogasid, mida valmistasid kohalikud

Armeenia restoranid ja pagaritöökojad. Festivalil esines armastatud laulja Stefan Airapetjan. Festivali eesmärk oli koguda raha

Mägi-Karabahhi sõja tagajärjel ümberasustatud lastega peredele ning tutvustada Armeenia kultuuri Tallinna elanikele ja pealinna külalistele.

Vabaduse väljaku valguspostid kandsid Armeenia lipu värve Jerevani sünnipäeval.

Kiriku küteprobleemi lahendamine, küttekehade soetamien ja paigaldamine.

Mälestusartikli initsieerimine Spitaki maavärina 35. aastapäevaks. Artikkel avaldati Postimehe online-portaalis kolmes keeles.

Eesti Kirikute Nõukogu koosoleku korraldamine 2023. aasta novembris.

Edasised plaanid ja tegevused:

Prioriteedid 2024. aastaks lisaks kiriku igapäevaelu korraldamisele on kiriku avariiremondi kooskõlastamine muinsuskaitseametiga. Samuti on plaanis tähistada kiriku 30. aastapäeva. Plaanis on luua mitmekeelne koduleht, et olla inimestele kättesaadavam ja paremini levitada informatsiooni kiriku tegevuste kohta. Kogukonna soov on, et Eestis tegutseval Armeenia kirikul oleks oma preester, mis nõuab rahalisi vahendeid. Seoses sellega on plaan aktiveerida annetuste kogumine ning vajaliku summa saavutamise korral alustada preestri Eestisse toomise protsessiga.

ARMEENIA APOSTLIKU KIRIKU EESTI PÜHA GREGORIUSE KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.