Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU KÄSMU KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 214; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU KÄSMU KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 214 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

E

EELK Käsmu koguduse tegevusaruanne aastal 2023

EELK Käsmu koguduse tegevust aastal 2023 iseloomustab allolev loetelu (sulgudes 2022 aasta väärtus): 1. Jumalateenistused toimusid Käsmu kirikus igal pühapäeval ja suurtel kirikupühadel, kokku 54 (54) peajumalateenistust. Pühapäevaseid armulauaga teenistusi oli kokku 44 (49). Keskmiselt osales igal teenistusel 12 (13) inimest ja armulauda võeti vastu kokku 1100 korral (sh igahommikused armulauaga hommikupalvused).

2. Liikmete arv kasvas kolmeteistkümnendat aastat järjest, sh 2023 aastal 5 (10) inimese võrra ja oli aasta lõpuks kokku 212 (209) liiget. Annetajaliikmeid oli 92 (91).

3. Ristiti 3 (4) last 2 (4) täiskasvanut. Leeriõnnistuse sai 4 (7) inimest. Teistest kogudustest tuli Käsmu kogudusse üle tulijaid ei olnud. Laulatati 0 (5) abielupaari.

Maeti kokku 6 (3) inimest, neist 2 koguduse liiget.

4. Koguduse suursündmusteks 2023 aastal oli Käsmu koguduse liikme Tia Vene teoloogiaõpingute lõpetamine ja tema diakoniks ordineerimine peapiiskopi poolt

Tallinna Toomkirikus 19.3.2023. Vahetult pärast diakoniordinatsiooni alustas diakon

Tia Käsmu koguduse teenimist. Nii sai Käsmu kogudus omale esimest korda ajaloos kaks vaimulikku. 18.6.2023 viis praost Tauno Toompuu läbi Tia Vene introduktsiooni talituse Käsmu kirikus. Praosti assisteerisid õpetaja abipraost Urmas Karileet ja õpetaja Ulvar Kullerkupp. Diakon Tia pidas juhtiva liturgina jumalateenistusi ja jutlustas Käsmu kirikus paaritutel pühapäevadel.

5. Annetajaliikmete arv kasvas aastaga ühe (ühe) inimese võrra ja aasta jooksul tehti liikmeannetus kokku 92 (91) inimese eest.

6. Kaheksandat aastat järjest toimusid igapäevased hommikupalvused (alates 2.5.2016), 330-l (180-l) hommikupalvusel (millest 300 armulauaga) osales keskmiselt 4 (3,5) osalejat igal hommikul.

7. Kaheksandat aastat järjest toimusid iganädalased piiblitunnid (alates 6.7.2016), kus iga nädal osales keskmiselt 8 inimest.

8. Viru Folgi ajal toimusid kirikus kokku kolm kontserti ja neli Taize palvust koos Eesti

Taize Sõprade Seltsiga, milles osales kokku ca sadakond inimest.

9. Suurimaks investeeringuks 2023 aasta jooksul oli Käsmu oreli hooldusremont summas 4800 eurot, mille annetas üks koguduse liige, kes soovis jääda anonüümseks.

10. Kogudus korraldas Käsmu kirikus kaks kirikukontserti. Koguduse liiget hooldekodus külastades peeti seal aasta jooksul ka neli jumalateenistust armulauaga.

Täname ja palume Jumala õnnistust kõikidele koguduse liikmetele ja töötegijatele, kõikidele annetajatele ja koguduse heategijatele.

Tänu Jumalale kõige eest, Talle üksi olgu au! Soli Deo Gloria!

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU KÄSMU KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.