Rohkema info nägemiseks:

SISEKAITSEAKADEEMIA SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 185; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SISEKAITSEAKADEEMIA SPORDIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

SISEKAITSEAKADEEMIA SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 185 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sisekaitseakadeemia (SKA) Spordiklubi on 2004. aasta oktoobris Sisekaitseakadeemia töötajate poolt asutatud mittetulundusühing, mille põhitegevus ja eesmärgid on suunatud spordi arengule Eestis. SKA spordiklubi on koostöös akadeemia spordikeskuse ja üliõpilasaktiiviga korraldanud mitmeid spordivõistlusi ning juhatuse liikmed on olnud kaasatud ametkondlike spordivõistluste korraldamisse. 2022. aastal oli klubi aktiivne toetaja „Tervisliku ülikoolilinnaku“ programmis, nii toetustaotlustega Eesti Kultuurkapitalile kui ka vabatahtlike töö panusega. Kahel korral toetas Eesti Kultuurkapital klubi projekte.

Korraldati Eesti jõustruktuuride auhinnavõistlused males. Klubi aitas aasta jooksul kaasa Sisekaitseakadeemia YuMuuvi liikumiskampaaniale ja sügisesele spordipäevale 20. septembril. Koos üliõpilasesindusega leiti ka spordiklubi kaudu auhindadega toetajaid Sisekaitseakadeemia võistlustele ja liikumiskampaaniatele. Korraldati ja vahendati koolitusi ning ühistreeninguid (massaaži koolitus, slackline’i töötoad, jooga videotreening, ylispordi võistlustel osalemine, ujumisvõistluste korraldamine, Spikeballi turniiri korraldamine jms). Klubi juhatuse liige Epp

Jalakas on esindanud SKA spordiklubi Eesti Politsei Spordiliidu (EPS) juhatuse koosolekutel ja üldkoosolekul. Akadeemia uued üliõpilastest aktivistid koguvad spordivõistlustel kaasa aidates lisateadmisi võistluste organiseerimisest ning omandavad kohtunikutöö kogemusi. Klubi juhatuse liikmed on olnud toeks juhendamisel ja korraldamisel. 2022. aasta sügisel liitus klubiga terve Väike-Maarja Päästekooli korvpallimeeskond. Kokku kuulus Sisekaitseakadeemia Spordiklubisse 2022. aasta lõpus 26 akadeemia praegust või endist töötajat, üliõpilast või partnerasutuse töötajat. SKA spordiklubi on Eesti Politsei Spordiliidu liige ja Eesti Jõutõsteliidu liige. SKA Spordiklubi tegevust suunab klubi üldkoosolek ja juhib juhatus, mis on tulnud kokku vastavalt vajadusele 2-3 korral aastas, muul ajal hoitakse sidet e-posti ja telefoni vahendusel.

„Tervisliku ülikoolilinnaku“ programmi arutamiseks on peetud ka juhatuse lahtiseid koosolekuid. 2022. aastal lahkus juhatuse liikme kohalt omal soovil Mati Mätlik seoses töölt lahkumisega Sisekaitseakadeemiast. Kõik akadeemia kadetid ja töötajad, lähiümbruse elanikud ning sisejulgeolekuvaldkonna teiste asutuste töötajad on jätkuvalt saanud ilma liikmeks olemata klubi organiseeritud spordiüritustel osaleda, sõltuvalt ürituse suunitlusest. 2022. aastal ei kuulutatud välja stipendiumikonkursse ega makstud stipendiume, kuid koguti annetusi. Klubi liikmed on tegutsenud vabatahtlikkuse alusel ilma selle eest tasu saamata.

SISEKAITSEAKADEEMIA SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.