Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, MUSTAMÄE TEE 201 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 571; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, MUSTAMÄE TEE kohta arvamuslugu!"

TALLINN, MUSTAMÄE TEE 201 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 571 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Mustamäe 201 asukohaga Tallinn, Mustamäe tee 201 põhilisteks eesmärkideks on elamu ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning seoses sellega ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele eluruumi kasutamisega seotud teenuste osutamine.

KÜ kohustused on: elamu kindlustamine elutegevuseks vajalike kommunaalteenustega (soojus, vesi, elekter jne), elamu tehnosüsteemide regulaarne hooldus ning remontide läbiviimine ja rikete kõrvaldamine, elamu juurde kuuluva territooriumi ja sellel paiknevate rajatiste, samuti üldkasutatava ala (trepikodade, keldrite) hooldus ja korrashoid.

Korteriühistu Mustamäe 201 asutati ja registreeriti 16. novembril 2004.a.

Elamu Mustamäe tee 201 on 5-kordne 4 trepikojaga elamu kus on 60 korterit.

Korteriühistu Mustamäe 201 juhatus on 3-liikmeline.

Elamu haldamise ja hooldamisega tegeleb juhatus iseseisvalt, olles sõlminud otselepingud teenust osutavate firmadega hoone tehnosüsteemide korrashoiuks, prügiveoks ja raamatupidamisteenuse osutamiseks.

2022.a detsembris toimus kirjalik üldkoosolek kus otsustati: (cid:127) kinnitada 2021.a majandusaasta aruanne, (cid:127) kinnitada 2022.a majanduskava finantsosa, (cid:127) tellida parkla projekt, (cid:127) taotleda laenu parkla ehituseks kuni 50 000 eurot tähtajaga kuni 5 aastat, (cid:127) kinnitada kolmeliikmeline juhatus.

2017. aastal võttis KÜ üldkoosolek vastu elamu renoveerimiskava küttesüsteemi ja katuse renoveerimise kohta, mille põhjal taotleti SEB pangast laenu kokku 110 964 eurot, kasutusele võeti 103 880 eurot. Laenu tagasimakse periood oli 5 aastat ning 2022.a oli laen välja makstud. Laenu- ja intressimaksete finantseerimiseks korteriomanikelt eraldi vahendeid ei kogutud, maksed pangale kaeti KÜ remonditasudest.

2022.a majandusaastal remonditasudena kogutud omavahendite arvelt remonditöid ei teostatud.

Kasutamata remonditasude jääk aasta lõpus oli 36 768 eurot.

2022. aasta majandustegevus oli tavapärane, majandusaasta lõppes tulemiga 3 317 eurot.

2023. aasta kavas on ca 5 aastat tagasi teostatud katuse- ja küttesüsteemitööde garantiilõputööd ning lõpetada parkla projekteerimistööd, et saaks taodelda 2024. aasta kevadel „Hoovida korda“ toetust ning ettevalmistada parklaehitus tööd. Suure tõenäosusega jäävad parkla ehitus ja laenuvõtmine aastasse 2024, kuna linnalt projekteerimistingimuste taotlemine on juba kestnud ca 3 kuud ning hetkel veel menetletakse seda. Ehituslubade jms kooskõlastamine võtab ilmselt sama kaua.

TALLINN, MUSTAMÄE TEE 201 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.