Rohkema info nägemiseks:

EESTI KULINAARIA INSTITUUT MTÜ

Töötajad ja palgad

Keskmine töötasu
II kvartalis 2025

Puudub

Võrreldes eelmise kvartaliga
muutust ei leitud

Prognooskäive 2025
töötaja kohta

71 €

Väheneb 100 % võrra
võrreldes eelmise aastaga

Prognooskasum 2025
töötaja kohta

7 €

Kasumimarginaal 10.5 %
väheneb 126774.9 % võrra

Töötajate arv
II kvartalis 2025

Puudub

Võrreldes eelmise kvartaliga
on töötajate arv endine

Tasutud tööjõumaksud
II kvartalis 2025

Puudub

Võrreldes eelmise kvartaliga
muutust ei leitud

Võtmeisikud

Marek Demjanov

Maineskoorid: ...

Dmitri Demjanov

Maineskoorid: ...

MTÜ Eesti Kulinaaria Instituut asutati 07.jaanuaril 2005 aastal. Asutajateks olid Dmitri Demjanov,Marek Demjanov,Eneli Mikko. MTÜ Eesti Kulinaaria Institudi eesmärgiks on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.