Rohkema info nägemiseks:

EUROPEA EESTI KESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 104; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EUROPEA EESTI KESKUS kohta arvamuslugu!"

EUROPEA EESTI KESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 104 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

MTÜ EUROPEA Eesti Keskus on mittetulundusühing, mille eesmärgiks on põllu- ja maamajandusliku kutsehariduse arendamine, ühiste koolitus ja praktilise väljaõppe programmide väljatöötamine; täiskasvanute täienduskoolituse arendamine valdkonnas; põllumajandusega seotud uute teemade juurutamine; kontaktide arendamine välisriikidega (osalemine EUROPEA Internationali töös), õpilaste ja õpetajate vahetuse toetamine, õppekavade arendamine läbi kutsekvalifikatsioonisüsteemi koostöös erinevate maadega, võõrkeelte õppimise tõhustamine, koolituste ja valdkonda propageerivate ürituste korraldamine.

Tegevuste ülevaade

Aastal 2022 kuulub MTÜ EUROPEA Eesti Keskus ridadesse 10 inimest, kes esindavad

Eesti põllu- ja maamajanduslikke kutseõppeasutusi või teisi seotud organisatsioone.

Ühingu peamine rahaline toetus on tulnud annetustest, liikmemaksudest, millest on kaetud ühingu otsesed tegevuskulud rahvusvahelises tegevuses. 2022. aastal liitus ühinguga kolm uus liiget.

MTÜ EUROPEA Eesti Keskuse peamised tegevused 2022. aastal: 1. 14. juunil.2022 toimus MTÜ EUROPEA Eesti Keskuse liikmete nõupidamine Teams’i vahendusel. Koosolekul arutleti uue perioodi tegevuste üle ning täiendati tegevuskava.

Antud koosolekul võeti vastu kolm uut liiget.

2. 1.detsembril 2022 toimus MTÜ EUROPEA Eesti Keskuse liikmete nõupidamine taas

Teams’i vahendusel. Aruteluteemadeks olid ühingu 2023. aasta tegevuskava, ajalooraamatu koostamine, järgneva perioodi kutsevõistlused ning EUROPEA

Internationali seminaridel ning õpilaste kutsevõistlustest osalemine.

2022. aastal toimus kaks EUROPEA Internationali seminari, millest MTÜ liikmed osa võtsid: 16.-20.05.2022 toimus EUROPEA Internationali kevadseminar Prantsusmaal ja 19.-22.09.2021 Tšehhis. Seminaridel esindasid ühingut ja Eestit Katrin Uurman, Marika

Šadeiko, Kairit Reiman, Aigi Salundi-Galitsin ja Anu Käär. 2022. aasta detsembris toimus

EUROPEA Editoride töökoosolek ja nõupidamine Luksemburgis. Osales Katrin Uurman.

Õpilased osalesid järgmistel kutsevõistlustel: EUROPEA Metsanduse võistlus,

AgroChallenge 2022. Olustvere TMKs korraldati rahvusvaheline noorte kündjate võistlus.

Katrin Uurman, juhatuse liige _________________________________ 29.06.2022

EUROPEA EESTI KESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.