Rohkema info nägemiseks:

LOKUTA MAAPARANDUSÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 134; jälgijaid - 59. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LOKUTA MAAPARANDUSÜHISTU kohta arvamuslugu!"

LOKUTA MAAPARANDUSÜHISTU hetkeolukord

Juba 134 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 59 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Lokuta Maaparandusühistu põhiliseks tegevusalaks on maaparandushoid, maaparandussüsteemide ja selle maa-ala ning nendega seotud keskkonnarajatiste hooldamine ja uuendamine, maaparandussüsteemide teenindava tee uuendus-, rekonstrueerimis- ja ehitustööd. Ühistu korraldab ka maaparandushoiuga seotud teisi töid ja tegevusi, nagu teedehoid, maastikuhooldus, keskkonnakaitse, veemajandus jt vastavalt põhikirjale ja üldkoosoleku otsusele.

Eesti maaelu arengukava 2014-2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu meede 4.3.2 taotlus viitenumber 43201900008 Lokuta Maaparandusühistu maaparandussüsteemide rekonstrueerimine 2019 - Saare 3,Puismaa Talu 1,Oinamurru 2, Oinamurru 1 töödega alustati 2020.a. ja lõpetati 2022.a.

Ühistu tegevuse eesmärgiks ei ole majandustegevuse tulu saamine. Tulu võib kasutada üksnes põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks ja seda ei jaotata liikmete vahel.

Ühistu tegevust korraldab juhatus. Juhatus on ühe liikmeline.

Töölepinguga töötavaid isikuid 2022.a. ei olnud.

Liikmemaksude kajastamisel tuluna on võetud arvesse seda, kas laekumine selles perioodis on tegelikult kindel.

LOKUTA MAAPARANDUSÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.