Rohkema info nägemiseks:

CRAFT DEPO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 482; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta CRAFT DEPO MTÜ kohta arvamuslugu!"

CRAFT DEPO MTÜ hetkeolukord

Juba 482 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Craft Depo MTÜ (kuni19.04 2023. oli nimi Loomingulise arengu ja vaba aja veetmise keskus "Gagarin) loodi 2005.aastal linna elanikkonna loomingulise tegevuse arendamiseks ning kogu linna kultuurielu elavdamiseks.

Meil on suur loominguliste inimeste suhtlusringkond nii piirkonnas kui ka riigi tasandil, misstõttu jälgime me loomingulisi kunstisuundi. Käsitöökeskuseni, kus viiakse läbi mitmeid õppetegevusi, kursuseid, seminare ja meistritubasid. Selle saavutamiseks on olemas mitu võimalust – näeme oma missiooni loomingulise infrastsruktuuri kujundamisel linnas ning regioonis, mis võimaldab linnaelanikel ja külalistel ellu viia oma loomingulist potentsiaali, omandada uusi teadmisi ja oskusi, veeta kasulikult oma vaba aega. Me kasutame oma tegevuses loomingulise õppe suunitlust (huviringid, töötoad, seminarid ja kursused). Samuti on välja töötatud õppeprogrammid, on ette valmistatud materiaalne baas ja pedagoogid uute või harvaesinevate loominguliste suundade realiseerimiseks.

Õppeaasta jooksul osaleb pidevalt tegutsevates rühmades umbes 800 inimest , aasta jooksul meie keskuse õppetöödes osales üle 4000 külastajat. Sel aastal oli meie organisatsiooni tegemistesse kaasatud 5 vabatahtlikku.

2022. aastal on edukalt rakendanud järgmised projektid: - Rahvusvaheline projekt « Family learning» partneritega Bulgaariast ja Lätist Erasmus+ fondi toel.

2022. aastal projekti raames oli õppekäik Bulgaariasse ja Lätti. Meie rahvusvaheline meeskond tegeles vanemate ja laste ühise loomekasvatuse õppimise, analüüsimise ja populariseerimisega.

Toimus suur hulk kohtumisi, kõikides kolmedes riikides peeti palju ühisüritusi. Projekti toetab

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuur Erasmus+ programmist.

- Rahvusvaheline projekt “Piirideta looming” Erasmus+ fondi toel. Antud projekti raames läbisime mitu erialast õpet. Florence Classical Arts Academy`s Itaalias õppisid meie pedagoogid üksikasjalikult online-õppe korraldamise tehnilisi nüansse. Samuti läbisid meie keskuse pedagoogid Küprosel edukalt kursuse „Educational Video Production & Publishing“. Ning meie projekti lõpufaasis läbisid meie pedagoogid praktika Itaalia KOKO MOSAICO stuudios.

- “Hobby as a lifestyle” projekt. Projekt toetas Briti Nõukogu.

Antud projekti käigus osalejad on saanud läbi aktiivse loomingulise tegevuse, meisterklassides osalemise, positiivset kogemust. Osalejad, kes tutvuvad loomingulise tegevuse võimalustega meie keskuses, valivad siin endale välja sobivad ringid või kursused, teised jällegi proovivad end iseseisvas loomingulises tegevuses.

- 2022 aastal oli läbi viidud ka “EESTI SOAP BOX DERBY 2022” seebikarbiralli. Üritusel osales 18 võistkonda erinevatest Eesti piirkondadest, samuti võistkonnad Bulgaariast ja Lätist. Projekt toetas U.S. Embassy ning Narva linn.

- «Narva käsitöööö» projekt Kohaliku Omaalgatuse programmi (KOP) toel. Meede „Kogukonna areng“

Projekti eesmärgiks - Narva elanikkonna sotsiaalse aktiivsuse tõstmine, käsitöö vääristaminening täiskasvanud inimeste jaoks käsitöö väärtustamine õnnestus operatiivselt alustada analoogseid täisväärtuslike workshope ja kursuseid meie keskuses Narvas.

2022. aastal töötas ka koolinoorte loovusring. Üritusel osales 50 noort narvitslast Seda ringi toetati nuvihariduse ja huvitegevuse tegevuse programmi raames.

CRAFT DEPO MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.