Rohkema info nägemiseks:

SINULE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 157; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SINULE MTÜ kohta arvamuslugu!"

SINULE MTÜ hetkeolukord

Juba 157 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 122 korda.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Sinule loodi 2006. aastal perekond

Elke Klara Wüthrich ja Peter Paul Wüthrich poolt.

Tegevuse põhieesmärgiks on heategevuse korras aidata piirkonna vähemkindlustatud ja puudust kannatavaid inimesi.

Eesmärgi saavutamiseks on ühingul aastate jooksul välja kujunenud traditsioonilised üritused nagu pensionäride lõunad ja jõulupeod.

Aruandeaastal korraldati Võhma linna pensionäridele koostöös Võhma Vaba Aja Keskusega pidulik jõululõuna, milles osales 65 linna eakat.

Lisaks haldab ühing Sepa tn 4 asuvat kaarhalli, milles asub Võhma uisuväljak ja mängumaa. Aruandeaastal õnnestus ühingul hoone Põhja-Sakala vallalt ära osta. Kuna nii hoone kui atraktsioonid on aastate jooksul amortiseerunud, andis ostuotsus kindluse alustada renoveerimisplaanidega ja teha edsisi sisulisi plaane.

Uisuväljak on kohaliku kogukonna elanikele kogu pere vaba aja veetmise koht koos paljude spordi atraktsioonidega. Lisaks tavakülastajatele peetakse uisuväljakul laste sünnipäevi ja väljakut külastavad Võhma

Valgusevabriku ekskursioonid.

Aruandeaastal palkas ühing uisuväljakule poole kohaga administraatori. Kohaliku omaalgatuse programmi, meetme "Investeeringud ja kogukonnateenuste arendamine" raames, soetati projekti "Võhma uisuväljaku sisustus" abiga uisuväljakule uued kartautod,

SINULE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.