Rohkema info nägemiseks:

ERAMUUSIKAKOOL ARDENTE MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 285; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ERAMUUSIKAKOOL ARDENTE MTÜ kohta arvamuslugu!"

ERAMUUSIKAKOOL ARDENTE MTÜ hetkeolukord

Juba 285 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eramuusikakool Ardente annab kõrgel professionaalsel tasemel muusikalist haridust lastele alates 5. eluaastast, samal ajal valmistades neid ette võimaluseks astuda ja õppida edasi H. Elleri nim. Tartu Muusikakooli noorteosakonnas. Eramuusikakool Ardente on asutatud kooli õppealajuhataja Laidi Heinmetsa ja direktor Urmas Heinmetsa poolt 2006. aasta septembris.

Õppetöö toimub H. Elleri nim. Tartu Muusikakooli ruumes aadressil Lossi tn. 15 Tartus ja on tasuline.

Koolil on Haridus- ja teadusministeeriumi poolt tunnustatud õppekava ja koolitusluba.

Õppida saab klaverit, viiulit, tšellot, kitarri, akordionit, plokkflööti ja teisi erinevaid puhkpille.

I ettevalmistusklassis õpivad 5-aastased lapsed.

Neil toimuvad kaks korda nädalas laulumängutunnid, kus läbi laulmise, liikumise ja pillimängu C. Orffi instrumentaariumil õpetatakse muusikalisi oskusi ja teadmisi, mis annavad ettevalmistuse pilliõppeks.

II ettevalmistusklassis õppivatele 6-7 aastastele lastele lisandub laulumängutundidele individuaalne pillitund, mis toimub kaks korda nädalas.

Järgmises astmes õpivad juba vanemad õpilased alates 7. eluaastast vastavalt kinnitatud õppekavale valitud muusikainstrumenti ja noodiõpet.

Eriprogrammi alusel on võimalik muusikat õppida ka täiskasvanutel.

Õpilased võetakse õppima vastuvõtukatsete alusel. Vastuvõtukatsed toimuvad maikuus, täiendav vastuvõtt vabade kohtade olamsolul ka veel septembris.

Õppetöö vaheajad Eramuusikakoolis Ardente on samal ajal üldkoolidega.

Eramuusikakoolis õppis 2022. aastal 212 õpilast.

ERAMUUSIKAKOOL ARDENTE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.