Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, KOPLI TN 7 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 177; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, KOPLI TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, KOPLI TN 7 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 177 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kopli tn 7 KÜ on asutatud aastal 2006 Kopli tn 7 eluhoone ja selle juurde kuuluva kinnistu haldamiseks ning elanike ühiste huvide eest seismiseks.

Elamus on 7 korterit, kokku 328,5m2 kasulikku pinda, maja juurde kuulub maad 1298m2. Elamus ei ole ühiselt hallatavaid siseruume, igal korteritel on oma sissekäik.

Ühistu tööd organiseerib 2-liikmeline juhatus. Juhatuse liikmetele tasusid ei maksta. Palgalisi töötajaid ühistus ei ole. Korteriühistu on lepingud tarnijatega Tallinna Vesi, Eesti Keskkonnateenused. Sisse ostetakse raamatupidamise ja muruniitmise teenust.Heakorratööd kinnistul teostatakse elanikega ühiselt.

Ühistul puuduvad võlgnevused tarnijate ja teenuseosutajate ees. Ühistu liikmetel ei ole võlgnevusi korteriühistu ees. Korteriühistul on 2 pangalaenu, mida kasutati katuse, fassaadi ja treppide renoveerimiseks.

TALLINN, KOPLI TN 7 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.