Rohkema info nägemiseks:

PÄKAPIKULAPS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 147; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄKAPIKULAPS MTÜ kohta arvamuslugu!"

PÄKAPIKULAPS MTÜ hetkeolukord

Juba 147 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Päkapikulaps 2016.a. tegevuse ülevaade.

MTÜ Päkapikulaps on eraõiguslik, mittetulunduslik juriidiline isik ning on loodud ühingu vara valitsemiseks ja kasutamiseks Võru Linnavalitsuse halduses oleva lasteaia Päkapikk huvides. Ühing on asutatud 12.12.2006.a.

MTÜ eesmärgiks on Võru Lasteaias Päkapikk: - heakorrastatud ja turvalise mängu-, õpi- ja arengukeskonna loomiseks ning laste heaolu tagamiseks rahaliste vahendite leidmine - omaalgatuslike projektide teostamine, arendamine ja elluviimine - avalikkuse harimine, täiskasvanute koolitamine - vabatahtlike tegevuse organiseerimine 2016.a korraldati suurlaadal "Uma Mekk" lastetuba, milleks saadi raha MTÜ Võrumaa Partnerluskogult. Lastetoas toimusid laste töötoad (meisterdamine, käsitöö, kokkamine) ja viidi läbi erinevaid liikumis- ja pärimusmänge.

Planeeriti ja koostati projekt lisaressursside saamiseks Kohaliku Omaalgatuse Programmist traditsioonilise perepäeva Mängumaa läbiviimiseks.

Projekt "Perepäev Mängumaa-rõõmsalt liikuma" sai väga hea tagasisiside nii lastelt kui vanematelt. Korraldamisse olid kaasatud treenerid Võru

Spordikoolist, Võrumaa Spordiliit. Osalejad said proovida erinevaid sportimise võimalusi: võrkpall, jalgpall, kergejõustik, maadlus, laskesimulaator, ronimissein, perejooks. Üritust jutisid klounid Piip ja Tuut.

2016. aastal töötas lasteaias 2 välisvabatahtlikku, toetati nende kohanemist ja tegevust.

2017. aasta toimus Lasteada 100 ühisüritused, mida rahastas Võru linn. Kunstinäitus Võru kultuurimajas Kanne, mudilaste laulu-ja tantsupidu.

MTÜ korraldas heategevusüritust peredele Mängumaa ja võeti osa Jõululaadast. Korraldati suurlaada Uma Mekk laste mängutuba, Korraldati koolitus Võrumaa muusikaõpetajatele.

2018. aastal planeeriti ja koostati projekt "Ühistegevused perede ja kogukonnaga Võru lasteaias Päkapikk". Tegevusi toetati kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest. Toimusid järgmised ühisüritused: jõulueelsed töötoad, perede kontsert "Mu kodu on kodumaa värvi", perepäev Mängumaa, talgupäev. Kaasasime kogukonda: Fr R Kreutzwaldi muuseum, huvikoolid, lasteaiad, koolid, kaitseliit, pensionäride päevakeskus, raamatukogu. Suurlaadal "Uma Mekk" viisime läbi lastetoa tegevusi, kus meisterdati mardipäeva maske, mängiti rahvalikke mänge. Lasteaia võistkond osales Võhandu 100 paadimatkal.

2019.a KOP projekt "Ühistegevused perede ja kogukonnaga". Projekti kaudu saime kaasata päris palju peresid erinevatesse lapsi arendavatesse tegevustesse. Jüripäeval oli kokku 230 osalejat, neist lapsi 102. Sellega paranes vanemate teadlikkus lapse arenguks oluliste tegevuste osas: aktiivne liikumine (orienteerumine, jürijooks, matk), jüripäeva kombed, rahvamängud, meisterdamine. Mängumaal osales ligi 90 peret.

Teadmised ja oskused: kunsti ja käsitöö võtted, puutöö, vilepilli valmistamine, erinevad mängud, ohutu rattasõit. Vanavanemate päeval: kunst, savitöö, mäng ja muinasjutt. Spordipäeval: erinevad spordialad, aktiivne liikumine. Koos tegutsedes kasvas lasteaia ja perede ühistunne. Kogukonnast kaasasime 14 organisatsiooni/vabaühendust. Tegevuste läbiviimisse kaasamine suurendas kogukonna ühtsustunnet ja võimaldas panustada erinevate oskuste ja teadmistega inimestel kogukonna hüvangusse.

Osalesime taas Uma Meki suurlaada lastetoa läbiviimisel, linna jõululaadal, toetasime vabatahtliku tööd lasteaias.

2020. aastal olid tegevused peamiselt seotud Võru lasteaia Päkapikk 50. juubeliga, linna jõululaadal osalemisega ja laste jõulupidude korraldamisega.

2021. aastal tegeleti Võrumaa mudilaste laulu- ja tantsupeo ettevalmistustega, viidi läbi erinevaid töötubasid, parandati laste õuesõppe tingimusi.

2022.aastal korraldati Võrumaa mudilaste kaulu- ja tantsupidu koostöös Võru maakonna lasteaedadega. Toetas Eesti Kultuurkapital. Osales 450 last ja ligi 70 kasteaednikku. Tegeleti mudilaste kunstinäituse korraldamisega.

PÄKAPIKULAPS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.