Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA SULGPALLIKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 497; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA SULGPALLIKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

TALLINNA SULGPALLIKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 497 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 142 korda.

Tegevusaruanne 2023

2023 aastat võiks lugeda taastumise aastaks. Eelnenud aastatel alanud kiire hinnatõus mõnevõrra taltus ja aasta tervikuna oli stabiilsem. 2023 aasta sügisest kehtestati uus hinnakiri, mis viis meie tegevuse jooksvalt uuesti plussi poolele. Lisaks hinnatõusule toimusid muutused ka kulude osas mis suuresti olid seotud õppetöö ja sellega seotud treenerite struktuuri muutusega. Peamine muudatus selles osas oli seotud sellega, et alates sügisest palkasime algtaseme õppe andmisel noori hakkajaid, kuid ilma kategooriata treenereid. Selline muudatus andis mõningast kokkuhoidu tööjõu kuludesse võrreldes aasta algusega.

Uute treenerite järgi on kogu aeg vajadus ja noorte kaasamine loob pikas perspektiivis ka potentsiaali läbi koolituste suurendada kategooriaga treenerite osakaalu. Koostöö noorte treeneritega on olnud hea ja õppe kvaliteeti see ei ole mõjutanud.

Samuti jätkasime saavutusspordi programmiga, mille eesmärk on luua eeldusi ja võimalusi talentide esiletõusuks nii treenrite hulgas kui ka mängijate hulgas. Sisuks on endiselt koondada piirkondadest paremad ja hakata kaugele pürgivate sulgpalluritega mahuliselt ja rohkem ja üksikasjalikumalt tööle. Selleks korraldatakse ka eraldi treeningkogunemisi, et oleksid rohkem pildil need, kellega mahuliselt rohkem töötada. Samuti jätkus koostöö Tallinna Spordikooliga, kes loob võimalusi lootustandvatele noortele lisatreeninguteks ja samuti rahastab teatud ulatuses välisvõistlustel osalemist. Noorteklassides toimuv on ettevalmistus täiskasvanute klassile. Eesmärk on kaugele pürgivatele noortele luua treeningvõimalused ka täiskasvanueas.

Valitud trendiga jätkame ka tegevust käesoleval aastal – proovime leida uusi entusiastlikke treenereid just algtaseme õppe andmiseks, eesmärgiga ikka laste arvu kasvatamisek. See looks eeldused pikemaajaliselt paremini välja sõeluda talente ja luua ka kesktasemele suuremad mastaabid. Treenigkohti majandusaasta aruande esitamise hetkel juurde pole tehtud – jooksva aasta eesmärk oleks kõik treeninggrupid maksimaalselt täis saada ja koormata. Samuti on sügisest plaan luua juurde uusi gruppe mudilastele ehk koolieelikutele. Samuti sügisest 2024 avada vähemalt üks täiskasvanute grupp.

Kokku anname trenne seitsems treeningkohas ja kaetud on peamised linnaosad – Nõmme,

Lasnamäe, Mustamäe, Põhja-Tallinn. Samuti andsime trenne Kadriorus, kus on väga väike saal aga täidab ka praegu rolli kesklinna lastele väljundi pakkumiseks. Kesklinnas lisavõimaluste loomine oleks üks eesmärkidest mida oleme endale seaanud , kuid seni pole me leidnud selleks treeningkohta.

2023 majandusaasta finantstulemused

Tulud kujunesid summas 327 454 eurot ja kulud summas 339 113 eurot. Majandusaasta tervikuna jäi veel kahjumisse kuid tuleb arvestada, et hinnakirja muutus rakendus 2023 aasta sügisest ja periood september – detsember 2023 olid juba positiivse tulemiga. Endiselt on majanduslikus mõttes probleeme just uuemate treeningkohtadega, kus grupid ei ole täitunud täies mahus ja kus ka kulud on suhteliselt suured. Nendes linnaosades ja treeningkohtades üritame parandada info liikumist läbi koolide ja ka läbi sotsiaalmeedia. Samuti üritame paremini end hooaja alguses reklaamida. Kuna linna infokanalid ise on samuti olnud muutumises, siis teatud järjepidevus on ka siin kadunud, mis on jätnud oma jälje meie sõnumi levitamise efektiivsusesse.

Kulude osas on siiski mõõdukas hinnasurve: kallinevad veelgi käesoleva aasta teisest poolest sulgpallid. Samuti on surve treenerite palgatõusuks. Osade saalide puhul on eelinfo, et sügisest tõstetakse hindu. Kuna päris konkreetseid hinnakirju veel majandusaasta esitamise hetkeks pole

TALLINNA SULGPALLIKESKUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.