Rohkema info nägemiseks:

KARLOVA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 375; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KARLOVA SELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

KARLOVA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 375 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Jaanuar

Lina tn 11, Turu tn 23, Turu tn 25 kruntide ja lähiala detailplaneeringu kohta pöördumine linnavalitsusele. Põhjuseks oli, et Lidli ehitamise ja Lina tänava läbimurde tegemisega suureneb liiklus Lina tänaval, kus Karlova kooli juures on niigi juba ohtlikud olukorrad tipptundidel. Pöördumisest kujunes töine koostöö kooli ja linnaga Karlova kooli Lina ja Salme tänava hoonete ümbruste turvalisemaks muutmise osas.

24. märts Ihaste Selts korraldas linnaosaseltside ümarlaua, kust võtsime osa.

11.-22. aprill

Koostöös Tartu Karlova Kooli, Tartu Linnavalitsuse ja Liikuma Kutsuva Kooliga koostasime turvalise kooliümbruse pilootprojekti. Projekti käigus kujundati ajutiselt ümber Karlova Kooli vahetu ümbrus, et muuta see laste jaoks turvalisemaks ja atraktiivsemaks. Pilootprojekti tagasisidet ja kogemusi arvestatakse Lina tänava koolihoone ja selle ümbruse põhjalikul ümberehitusel 2023/2024.

12. aprill Karlova Päevad 2022 korraldustoimkonna kokkusaamine 19.-22. mai

Karlova Päevad läksid hästi korda. Eharoosa kirjandusõhtu mitmekesisest programmist sai osa üle saja huvilise! Taavi Pae põhjalik retk „Jäänukid Karlova linnaruumis“ haaras kaasa hoolimata külmast ilmast. Kohvikutepäev oli tõeliselt rahvarohke: valikut oli palju ja ilm andis omalt poolt parima. Kenasti läks korda ka Rebase sadama lõkkeõhtu. Kinoõhtul näidati kahte filmi: Juho Kuosmaneni “Kupee nr 6” ja Moonika

Siimetsa “2 tundi õnneni”

Aprill-mai

Osalemine avalikul arutelul Sanatooriumi pargi teemal Tammelinna raamatukogus.

Kiri Keskkonnaministeeriumile, Keskkonnaametile ja Tartu linnapeale Sanatooriumi pargi kaitseks. Ühinesime avaliku pöördumisega

Petitsioon.ee keskkonnas Tartu Sanatooriumi pargi säilitamise kaitseks.

16. juuni

Karlova Seltsi üldkoosolek. Tähistasime ka Karlova Seltsi 15. sünnipäeva.

10. september

Tartu Ülikooli kogukonna arendamise eriala tudengid ja vilistlased kohtusid juhatuse liikmetega ja uurisid Karlova Seltsi tegevuse kohta.

3. oktoober

Selts esitas Kohaliku Omaalgatuse programmi taotluse Kireva Karlova väljaandmise jaoks.

15. november

Jalutuskäik Karlovas abilinnapea Raimond Tammega (teised osalised linnavalitsusest Oleg Lužetski, Rein Haak. Seltsi poolt osalesid Ilmar Part,

Aksel Part, Aili Saluveer, Arne Hall. Teemad: Ülekäigurajad, kõnniteede olukord ja kergliiklus.

Alustati Tähe tänava algusest, edasi vaadati üle juurdepääsud Salme tänava koolimajale. Õnne ja Kalevi ristmiku osas lepiti kokku, et paigaldatakse kummipollarid. Tolstoi tänava kõnnitee vasak pool lõigus Salme-Kalevi vajab korrastamist. Jõe tänavale võiks teha lõigus Kalevi –

Malmi, vasakule servale kõnnitee, praegu pargivad autod nii, et käia on võimalik vaid sõiduteel. Saadi teada, et Lina tänava koolimaja remondi ajal on kavas teha Kalevi tänavale Pargi-Lina lõigus mõlemale poole rattarajad. Leiti, et eraldi tähelepanu vajab Pargi – Kalevi ristmik.

November

Novembris esitas selts linnavalitsusele asumiseltsi toetuse taotluse 2023. aastaks ja Karlova päevade 2023 korraldamise toetuseks.

Detsember

Karlova kooli Salme tänava koolimaja ümbruse liikluskorralduse läbirääkimised linnaga.

Juhatuse liige Arne Hall

KARLOVA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.