Rohkema info nägemiseks:

LEHOLA JAHISELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 781; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LEHOLA JAHISELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

LEHOLA JAHISELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 781 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Lehola Jahiselts asutamiskoosolek toimus 23.märtsil 2008 aastal. Nimevalikul sai määravaks Lahmuse jahipiirkonda jääv Lõhavere linnamägi oma kuulsa vanema, Lehola Lembitu, linnuse asupaigana. Selts ei ole tekkinud tühjale kohale- eelkäijaks loetakse Lahmuse Jahiseltsi ja RMK Suure-Jaani jahimajandit (Kaansoo jahipiirkond). Selts otsustati asutada haldamaks Lahmuse ja RMK-lt vabaks jäänud Kaansoo jahipiirkondi. Asutamise hetkel oli liikmeid 20 inimese ringis, käesolevaks hetkeks on liikmeid 40. MTÜ Lehola Jahiseltsi kasutuses on 2 jahipiirkonda, kogupindalaga 23 600 ha ehk 236 km2. MTÜ Lehola Jahiselts on Eesti Jahimeeste Seltsi liige aastast 2009.

Seltsi tegevuse eesmärgiks on kogukondliku jahipidamise traditsioonide säilitamine ja arendamine, jahinduse korraldamine, (jahi)ulukite kaitsmine, hooldamine ja arvestuse pidamine, ulukifondi sihipärane kasutamine, looduslähedase, keskkonnasõbraliku ja jätkusuutliku eluviisi propageerimine maapiirkondades ning noorte loodusteadlikkuse parandamine.

Läbi aastate on traditsiooniks korraldada maaomanike ja ümbruskaudsete jahiseltsidega ühiseid jahte ja koosviibimisi, et suurendada kogukondade ja põlvkondade vahelist suhtlust ja infovahetust. Oma liikmete ühistegevuse kaudu loodussäästva ning puhkevõimalusi pakkuva jahipidamise, jahindusalaste koolituste korraldamisel ja jahinduskultuuri arendamisel. Selts peab töötama kahes põhilises suunas-nii oma liikmete kui kogukonna suunas. Mõlemad suunad on olulise tähtsusega. MTÜ Lehola Jahiselts on esindatud oma liikmete kaudu Viljandimaa

Jahimeeste Liidu volikogus, tugevdamaks maakondliku jahinduse arengut. Jahindus oma erinevates vormides toimub aastaringselt, sellest ajujahi hooaeg kestab 01.oktoobrist kuni 28 veebruarini, mille kestel korraldatakse kord nädalas Seltsi ühisjaht.

MTÜ Lehola Jahiseltsi juhatuse liikmed juhatuse liikmeks oleku eest aruande aastal tasu ei saanud. Juhatuse liikmetele ei ole ette nähtud lahkumis-ja tagasikutsumishüvitisi, samuti ei kasutata soodustingimustel ettevõttele kuuluvaid varasid.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks:

Pikendada maaomanikega olemasolevaid ja sõlmida lisaks uusi maa jahindusliku kasutamise lepinguid. Jätkata tööd arendamaks välja toimiv, jahipiirkondi hõlmav lisasöödakohtade, söödapõldude, jahikantslite, soolakute jms. jahimajanduslike rajatiste võrk ning jahimajanduslike võtetega tagada optimaalne ulukite arvukus ja ressursi kasutamine.

LEHOLA JAHISELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.