Rohkema info nägemiseks:

EDELA EESTI ARENDUSKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 308; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EDELA EESTI ARENDUSKESKUS kohta arvamuslugu!"

EDELA EESTI ARENDUSKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 308 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022.aastal jätkas MTÜ Edela Eesti Arenduskeskus eelnevatel aastatel traditsiooniks saanud tegevustega, pakkudes noortele ning noorte valdkonnas töötavatele huvilistele osaleda rahvusvahelistes Erasmus+ programmi projektides “Brain Gain”, “Games - a Bridge to Youngsters’

Well-being and Values”, “Think sustainable, act responsible" ja "Structured dialogue“.

Hiliskevadel toimus MTÜ Edela Eesti Arenduskeskuse eestvedamisel järjekordne "Teeme ära" talgupäev Rattapargi mänguväljakul, mis suvelõpuks sai koostöös Pärnu linnaga uuendatud väga suures mahus nii atraktsioonide kui ka mängukeskkonna osas. Jätkati ka koostööpartnerina Paikuse kogukonnas populaarsele ühisürituse "P.Õ.M.M.- Paikuse Õhtune Matkamäng" korralduses.

2022.aastal jätkasime järeltegevustega pikaajalise koostööprojekti " High Quality Youth Centers in Europe" raames, mille eesmärgiks on koostöös partneritega Hispaaniast, Lätis ja Ungarist kaardistada parimad noorsootöö praktikad 4 partnerriigi baasil ning koondada need ühtsesse väljatöötatavasse kogumikku. Antud projektis olid partneritena kaasatud: MTÜ Edela Eesti Arenduskeskus Eestist, Baltic Regional

Fund Lätist, Ifjúsági Szolgáltatók Országos Szövetsége "Iszosz" Ungarist ja Consell Valencià de la Joventut Hispaaniast. Projekti tegevusi rahastab Erasmus + programm. 2022.aastal toimusid antud projekti raames erinevad järeltegevused ja kohtumised Eesti siseselt.

2022.aastal toimusid veel „Digiland“ projekti erinevad järeltegevused ning kohtumised, millest kasvasid välja järgmised rahvusvahelised koostööprojektid "Competences & Interculturality“ ja „Let's Move YOUth work“, mis teostuvad juba järgmisel aastal.

Lisaks erinevatele siseriiklike-ja välisprojektidele, jätkasime ka koolituste ning seminaride korraldamisega nii noortele kui noorte valdkonnas töötavatele spetsialistidele, sh. erinevate ettevõtlikkuse ja ettevõtlust propageerivate ning noorsootööd võrgustikku edendavate koolituste korraldamisega.

Aasta lõpul avasime koostöös Pärnu linna Paikuse osavallakeskuse ja Paikuse Kooli eestvedamisel Rattapargi mänguväljakul „Päkapikula“.

Erinevate tegevuste elluviimisel olid MTÜ liikmetele abiks kogukonna liikmed ja vabatahtlikud.

EDELA EESTI ARENDUSKESKUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.