Rohkema info nägemiseks:

ÜHING POLYGON MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 316; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÜHING POLYGON MTÜ kohta arvamuslugu!"

ÜHING POLYGON MTÜ hetkeolukord

Juba 316 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ühing Polygoni majandusaasta oli stabiilne. Teatrikooli õppimise ja õpetamise keskkond on muutunud peamiselt virtuaalseks, kursused toimuvad võrgu vahendusel ning hetkel toimub uue kodulehe keskkonna loomise ning vastava professionaalsema õpikeskkonna ettevalmistus.

Uus õpikeskkond on suunatud rühmaõppe asemel iseõppele ning mentorlusele, tuleb luua vastavad kursuse materjalid ja tagasiside keskkond.

Taotleme selleks rahastust KÜSKi meetmest.

Kool liigub kutselisema hariduse andmise poole, kuid ei loobu vabahariduse pakkumisest.

Teater suundub enda algupärandite loomisele ning orienteerub taas keskkonnapõhiste lavastuste loomisele nagu algusaastatel. Segadus Eesti teatri riigipoolsel rahastamsiel kestab ning Polygoni Teatrikompanii vaatab taas pigem vabaõhulavastuste poole ning koostööle omavalitsustega.

Ühing Polygon tervikuna keskendub lisaks järgnevatel aastatel rahvusvaheliste suhete arendamisele ja tõhustamisele kuni Eesti kultuuri ja haridusmaastik stabiliseerub ja muutub demokraatlikumaks.

Koroonaviiruse haiguse COVID-19 mõju ettevõtte tegevusele. Ajavahemikul 12.märts kuni 17.maini 2020 kehtis Eestis koroonaviiruse

COVID-19 laialdase leviku tõttu eriolukord, isolatsioon ja liikumiskeeld. See kordus ka eelmisel aruandeaastal, ehkki leebemas mahus.

Käesoleva raamatupidamise aastaaruande koostamisel on lähtutud teadmisest, et ettevõte on jätkuvalt tegutsev ning meil ei ole tegevuse lõpetamise kavatsust ega vajadust. Juhtkond on seisukohal, et hoolimata eriolukorrast ei ole vajadust 2021. a.

aastaaruannet korrigeerida ning tegevus jätkub järgmise 12 kuu jooksul.

.

ÜHING POLYGON MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.