Rohkema info nägemiseks:

VABATAHTLIK TULETÕRJE SELTS PIHTLA PRITSUMEHED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 446; jälgijaid - 17. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VABATAHTLIK TULETÕRJE SELTS kohta arvamuslugu!"

VABATAHTLIK TULETÕRJE SELTS PIHTLA PRITSUMEHED MTÜ hetkeolukord

Juba 446 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ VTS Pihtla Pritsumehed (registrikood 80271256) on loodud 15.07.2008 asutamiskoosolekul ja mittetulundusühingu registrikanne on tehtud 01.08.2008.

MTÜ asutajaliikmed on Pihtla valla elanikud ja seltsi asukohana on määratletud Pihtla vald, kus selts arendab oma põhikirjalist tegevust, milleks on turvalise elukeskkonna säilitamine ja paremaks muutmine ning inimeste tuleohutusalaste teadmiste tõstmine. Selts viib läbi tuleohutusalaseid üritusi lastele ja täiskasvanud valla elanikele.

Päästeameti Lääne päästekeskusega on sõlmitud koostööleping, omatakse valmisolekut osaleda kohalikku omavalitsust ja riiklikku päästeametit toetaval viisil päästeaktsioonides, sh tuletõrjes, looduskatastroofides ja elanike evakuatsioonil jms .

Seltsi juhib kolmeliikmeline juhatus. Alates 22.05.2021 kuuluvad juhatusse Ursula Rahnik, Enn

Kiil, Ott Kiil.

Pihtla VPK reageerib sündmustele kolmeliikmelise meeskonnaga ja vajadusel kahe kustutusautoga, millest üks on maastikuvõimekusega. Kokku on komandos 20 koolitatud liiget.

2022 aasta märtsis saime Kihelkonna kutseliselt komandolt tasuta võõrandamisega uue põhiauto

SCANIA P114 CB4X4HZ 340 registreerimismärgiga 926ESS. Uue põhiautoga tutvumiseks korraldasime märtsis ka õppepäeva, mille aitas läbi viia meie VPK liige ja kutseline päästja Alvar

Aasma. Oma vana põhiauto SCANIA P92ML 4X2LS 42KKL registreerimismärgiga 968MHS andsime tasuta kasutada MTÜ Vabatahtlik Tuletõrje Selts Valjala Pritsumehed.

Pihtla VPK osales 2022 aastal 55 erineval päästesündmusel, nendest 23 tulekustutustööd hoones, 14 ohu likvideerimist, 8 metsa/maastiku- ja 1 maismaasõiduki tulekahju, 1 valve Kuressaares ning 8 korral abi osutamine elektriettevõttele.

Pihtla VPK tegeleb aktiivselt ka ennetusega. 2022 aastal tegime oma piirkonnas 20 kodunõustamist ja korraldasime 4 tuleohutusalast infopäeva. Juunikuus tutvustasime Nooruse

Kooli 5. klassi õpilastele vabatahtliku päästja tööd, tehnikat ja rääkis tuleohutusest, võtsime osa

Maakaitsepäevast ning korraldasime kohalikku jaanipäeva. Juulis osalesime Avatud Talude

Päeval Tõlluste mõisas, mille käigus tutvustasime vabatahtliku päästja tööd, tehnikat, rääkisime tuleohutusest ja sai tuld kustutada tulekustutusmaja kasutades. Aasta lõpus sai abistatud elektriliinimehi ja elektriliinide seiret tegemas käia.

Lisaks peab selts oluliseks ühistegevusi ja üritusi. Maikuus toimus ühistalgupäev koos jahimeestega, mille käigus sai korrastatud uues garaaži ümbrus, külvatud muru ning istutatud kuusehekk, lisaks sai paigaldatud uuele garaažile vihmaveerennid. Samuti võtsime osa Saaremaa valla poolt korraldatud vabatahtlike tunnustusüritusest, kus saime tiitli Saare maakonna parim vabatahtlik päästekomando 2022.

Hinnang eesmärkidele. Kuna meie eesmärgiks on osaleda kõigil päästesündmustel, millele oleme saanud väljasõidukorralduse, siis oleme oma eesmärgi saavutanud. Kõik ennetusega seatud eesmärgid 2022 aastaks said ka täidetud.

2022 aastal osales selts Päästeameti kevadises ja sügises taotlusvoorus. Kevadel saadud toetusi kasutati uue garaaži põranda värvi, põhipäästeauto Scania P114 uute rehvide ning isikukaitsevarustuse soetamiseks. Saime viis paari kindaid, viis kiivrisukka, kolm kiivrilampi ja nende kinnitused. Sügisese toetusvooruga toetati isikukaitsevahendite kolme kiivri ja kiivrilampide soetamist. Kokku on saadud toetusi summas 3254,08 eurot.

Seltsi tegevust toetab ka kohalik omavalitsus Saaremaa vald, 2022 aastal oli vallapoolne tegevustoetuse summa 2500 eurot.

Kõik vajalikud tööd ja tegevused on tehtud seltsi liikmete vabatahtliku tööga, töö- ega juhtimistasusid ei ole 2022 aastal makstud.

VABATAHTLIK TULETÕRJE SELTS PIHTLA PRITSUMEHED MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.