Rohkema info nägemiseks:

LIIVAMÄE KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 215; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LIIVAMÄE KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

LIIVAMÄE KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 215 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

Liivamäe Külaselts MTÜ on loodud Käpa Põik MTÜ liikmete algatusel Liivamäe küla elanike poolt. MTÜ põhikiri on registreeritud 7 septembril 2016.aastal. Külaseltsi tööd juhib juhatus. Juhatus on seitsmeliikmeline. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees. 2022 aastal töötasu makstud ei ole.

Ühingu tegevuse eesmärgiks on tema liikmete ühiste huvidega kooskõlas oleva tegevuse korraldamine Liivamäe külas.

Tegevussuunad ja eesmärgid:

Küla seltsielu loomine, looduse ja kultuuripärandi säilitamine ja kandi harmoonilisele arengule kaasaaitamine; sotsiaalse, majandusliku ja kultuurilise infrastruktuuri edendamine ning piirkonna elanike huvide esindamine ja kaitsmine; piirkonna arenguprioriteetide määratlemine, arengukava koostamine ning selles kavandatud tegevuste elluviimine; piirkonna külaplatsi väljaarendamine; piirkonna ajaloo uurimisele ja jäädvustamisele kaasaaitamine; rahaliste ja muude vahendite hankimine ja vahendamine kogukonnale; säästva arengu, heakorra ja loodushoiu põhimõtete realiseerimine.

Läbiviidud tegevused 2022 aastal: 1. 27.02.2022 - Vastlapäev: Mängime lõbusaid mänge, laseme liugu, ehitame lumememme, sööme suppi ja ajame juttu. Osalejaid ca 20 2. Veebruar - Liputehase kampaania korraldamine. Soodushinnaga lippude soetamise võimalus Liivamäe küla elanikele.

3. 11.04.2022 toimus külakoosolek. Koosolek toimus Loo Kultuurikeskuses. Osalejaid ca 30 4. Erma tee 7 asuval külaplatsil viidi Jõelähtme Vallavalitsuse toel lõpuni mäe ehitus ning varustati külaplats elektriühendusega.

5. 30.04.2022 Kevadtalgud - Muru külvamine rajatud mäele, väetamine, mänguväljaku muruplatsi taastamine, prügi korjamine põldudelt, võsa trimmerdamine. Osalejaid ca 20 6. 14.06.21 - Koostöö Jõelähtme Õpilasmalevaga. Külaplatsi korrastamine õpilasmaleva õpilaste poolt.

7. 06.08.2021 - Osalemine Loo Kodukohvikute päeval.

8. 20.08.2021 – Taasiseseisvumispäev Tegevused: Vallavanema kõne, lipu heiskamine, Merkuur töötuba, joonistuste näitus, muusikaline etteaste, sportlikud mängud. Osalejaid ca 20.

9. Sügistalgud - jäi ära 10. Advendi üritus ehk talvepäev - jäi ära 11. Jaanuar - Detsember – külaplatsi jooksev hooldamine ja korrastamine: Muru niitmine ja trimmerdamine; Lipumasti vimpli väljavahetamine; 12. Täiendavad tegevused: Teede sulgemise korraldusest vallavalitsusega, prügi ladustamine kogumiskonteinerite juurde, Thermory haisuprobleemi osas arvamuse avaldamine,Jõelähtme valla üldplaneeringu arenguseminaridel osalemine, Jõelähtme valla jäätmekorraldusele arvamuse avaldamine, kaasava eelarve projektivoorus osalemine.

KOP 2022 sügisvoorus osalemine - toetuse taotlus rahuldatud - Liivamäe küla varaaida soetamine.

LIIVAMÄE KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.