Rohkema info nägemiseks:

EESTI ARBORISTIDE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 719; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ARBORISTIDE ÜHING kohta arvamuslugu!"

EESTI ARBORISTIDE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 719 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Eesti Arboristide Ühing on õigete puuhoolduse meetodite rakendamise ja arendamise eest seisvate isikute vabatahtlik mittetulunduslik ühendus. Ühingu tegevuste eesmärkideks on : (cid:127) populariseerida ning väärtustada arboristi kutset; (cid:127) arendada puuhooldustöötajate kutseoskusi, tagamaks asustatud piirkondade haljastutes kasvavate puude õige hooldus ning säilimine; · (cid:127) osaleda avalikkussuhete ja teavitustöö arendamises, selgitades puuhooldustööde vajalikkust ning õigete hooldusvõtete olemust ja tähtsust (cid:127) kaitsta kutset omavate arboristide õigusi ja huvisid ning saavutada nende töö väärtustamine; (cid:127) korraldada koolitusi.

Püstitatud eesmärkide saavutamiseks ühing: (cid:127) arendab koostööd tegevarboristide, arboriste koolitavate õppeasutuste ning õpilaste vahel; (cid:127) esitab ettenähtud korras ettepanekuid Ühingu algatuste ja koostöö kohta riigiorganitele, asutustele ja organisatsioonidele; (cid:127) osaleb arboristide kutsekvalifikatsioonisüsteemi ja õppekavade arendamises ning kutse omistamise protsessis; (cid:127) retsenseerib õppekirjandust ja toetab selle väljaandmist; (cid:127) pakub praktikakohti arboristiks õppijatele ning abistab noorarboriste töökohtade leidmisel; (cid:127) annab konsultatsioone ja ekspertabi puude õige hoolduse ning säilimise tagamiseks; (cid:127) nõustab töövõtjaid puuhooldustööde läbiviimisel ning tööpakkujaid töövõtjate valikul; (cid:127) vahendab tellimustöid ja teadmiste rakendamist; (cid:127) arendab koostööd välismaiste arboristide organisatsioonidega; (cid:127) arendab koostööd teiste haljastuse ja maastikuhoolduse valdkonnas tegutsevate asutuste ja organisatsioonidega nii kodu- kui välismaal; (cid:127) osaleb arboristide ühistegevuse muudes võimalikes valdkondades ja vormides: organiseerib seminare, ettekandekoosolekuid, arboristide ja arboristiks õppijate kokkutulekuid ning õppepäevi, korraldab konkursse ning toetab oma liikmete õppe- ja uurimistööd kodu- ja välismaal; (cid:127) kogub andmeid ühingu tegevuse ja saavutuste kohta; (cid:127) tutvustab Ühingu ja tema liikmete tegevust massiteabevahendite kaudu.

2023 aasta lõpu seisuga oli Ühingus 90 liiget. Aasta jooksul lisandus 10 liiget, lahkus 1 liige. Liikmemaksu suuruseks on määratud 30 eurot aastas.

Alates 2019 aastast on EAÜ arboristi kutsete (arborist, puittaimede hindaja) väljastaja. 2023 aastal korraldati taas koostöös Luua

Metsanduskooliga kutseeksamid nii arboristidele kui puittaimede hindajatele, väljastati 16 arboristi kutset (neist 0 osakutse arboristi) ja 7 puittaimede hindaja kutset.

2023. aasta prioriteediks olid jätkuvalt kutsete väljastamisega seotud küsimused, järjepidev uuendamine, täiendamine. Uuendati kutseandja kutsestandardid. Ühing osales Kutsekoja poolt korraldataval avalikul konkursil järgnevatel aastatel arboristi (arborist, tase 4 ja puittaimede spetsialist, tase 5) kutsete väljastamise õiguse saamiseks. Metsanduse Kutsenõukogu 30.11.2023 koosoleku otsusega nr 32 kuulutati arboristi kutsete kutse andja avaliku konkursi võitjaks Eesti Arboristide Ühing (kuni 19.02.2029).

2023 aastal tehtud tegevused:

EESTI ARBORISTIDE ÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.