Rohkema info nägemiseks:

JÄRVA VALD, KOIGI KÜLA, PÄRNA TN 6 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 284; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÄRVA VALD, KOIGI kohta arvamuslugu!"

JÄRVA VALD, KOIGI KÜLA, PÄRNA TN 6 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 284 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Koigi Pärna 6 korteriühistu on registreeritud 2008.a. detsembris. Põhitegevuseks on Koigi Pärna 6 asuva korterelamu haldamine. Korteriühistus toimus 2023. aastal tavapärane majandamine. Korteriühistu on korteriomanike mittetulundusühing. Korteriühistu liikmeteks on kõik Pärna tn 6 korteriomandite omanikud. Ühistu eesmärgiks on Pärna tn 6 asuva 14 korteriomandi eseme osaks oleva ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele seoses eluruumi kasutamisega kommunaalteenuste ja omaniku kohustuste vahendamine. Ühistu majandusaasta algab 01.jaanuaril ja lõpeb 31.detsembril. Ühistu juhindub oma tegevuse organiseerimisel Eesti Vabariigi mittetulundusühingute seadusest, korteriühistu seadusest, raamatupidamise seadusest ja maksuseadustest.

Ühistu on iseseisev juriidiline isik, on iseseisval bilansil, omab pangaarvet. Ühistu omab oma tegevuseks vajalikku käibevara. Ühistu vastutab oma kohustuste eest kogu oma varaga. Ühistu ei vastuta oma liikmete kohustuste eest. Ühistu tegevust organiseerib üldkoosolekul valitud üheliikmeline juhatus. Ühistu reservkapital on seisuga 31.12.2023.a. on 2274 eurot. Aasta 2023 jooksul on ühistul palgalisi töötajaid ei olnud.

Korteriühistus toimus 2023. aastal tavapärane majandamine. Järgneval majandusliku tegevuse perioodil on planeeritud jätkata töödega, mis tagavad hoone säilimise ja ohutu ekspluateerimise vastavalt majandustegevuse aastakavale.

2023.a. aprillis maksti viimane makse projekti eest.

2024 aastal on plaanis alustada maja renoveerimisega. Soojustada pööning, teha räästakastid, osaline vihmavee süsteem ja keldris torud ära isoleerida.

JÄRVA VALD, KOIGI KÜLA, PÄRNA TN 6 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.