Rohkema info nägemiseks:

TAPA VALD, TAPA LINN, EHA TN 15 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 360; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAPA VALD, TAPA kohta arvamuslugu!"

TAPA VALD, TAPA LINN, EHA TN 15 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 360 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

KÜ Eha tn 15 tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade majandamise ja korteriühistu liikmete ühistu huvide esindamine.

KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 6-e liikmeline.

Korraldati 2023 aasta 5/2023 üldkoosolek ja kordusüldkoosolek nr 5/2023, et vastu võtta ühistule vajalikud otsused. Koosolekutel kinnitati alljärgnevad olulisemad otsuseid:

Juhatuse poolt kokku kutsutud üldkooslekule oli kutsutud tervikrenoveerimist korraldava ettevõtte esindjad, et elanikud saaksid vahetult küsida küsimusi mis hakkabv juhtuma?

Ehitaja esindajate ettekanne – Revin Grupp ( Kristjan Madisson ja Rando Tikkerber)

Üldine ülevaade ettevõttelt tellitud töödest: - Enne igat tööd, mis puudutab vett, kütet, kanalit annab töötegija välja tööde tegemise graafiku.

- Teavitada ümberehitatud/projekteeritud korteritest, et tagada võimalikult sujuv tööde teostamine.

Kui on soovi küsida ehitajalt või alltöövõtjalt täiendavaid töid korteriomandi piires tuleks ühendust võtta esimesel võimalusel. Korteritega seotud tööde vastu võtmine on tööde teostaja otsustada.

- Korto keskkonda tuleb pidevalt täiendavaid teateid ehitustöödega seonduvalt.

Üldine plaan: alustatakse lammutustöödega: pandus, korstnad, rõdud. Seejärel hakatakse kanali, vee ja küttetöödega keldrist. Uuest aastast alustatakse korteritest tehtavate töödega.

- Ehitaja soovib korterite poolset koostööd ja mõistmist kogu tööde teostamise vältel.

- Kogu tööde teostamiseks ühistus on projekti järgselt ette nähtud 12 kuud alates lepingu allkirjastamisest.

- Korteriomanikud peavad tööde tegemise ajal tagama oma laste, loomade ja töö tegijate vastastikuse ohutuse.

- Korteriomanikud peavad tagama keldis ligipääsu torustikule.

Koosoleku juhataja: Kahjuks tuli kohale nii olulisele koosolekule vaid 20 kohusetundliku liiget siis tuleb juhatusel korraldada korduskoosolek. Koosolek lõpetati.

Korduskoosolek: 1. Koosolekule tulnud isikud registreeriti ja kohale oli tulnud 18 hääleõiguslikku isikut, kellest 5 korteriomaniku esindati volituse alusel. Koosoleku juhatajaks valiti Olivar

Kits ja protokollijaks Raivo Nurmeotsa.

Hääletustulemus: 18 poolthäält, eriarvamusi ei olnud.

2. Ehitaja andis renoveerimsaegsest tegevustest ülevaate esimsel koosolekul ja sellekohane protokoll on kõigile KORTO’s edastatud ning stendile pandud.

3. Majandusaasta aruande arutelus küsiti, miks ei osale koosolekul raamatupidaja?

Juhatus vastas: korteriühistu raamatupidamise korralduse eest vastutab juhatus ja raamatupidja ei pea osalema üldkoosolekutel. Kui Teil on küsimusi raamatupidamise kohta siis palun pöörduge info saamiseks juhatuse poole ja selleks ei pea ootama üldkoosolekut. Majandusaasta 2022 aruanne kinnitati nii nagu see on juhatuse poolt registrisse kantud.

TAPA VALD, TAPA LINN, EHA TN 15 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.