Rohkema info nägemiseks:

NIHATU KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 192; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NIHATU KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

NIHATU KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 192 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Nihatu Külaseltsi tegevusaruanne 2023. aastal

MTÜ Nihatu Külaseltsi ajalugu algab aastast 2004.a, mil alustati tegevusi seltsingu vormis , kokkutulnud külakoosolekul otsustasid külaelanikud asutada Nihatu Küla Arengu Seltsing.

16.03.2009 aastal kanti ühing mittetulundusühinguna Äriregistrisse, loodi MTÜ Nihatu Külaselts.

Seega täitus 19 aastat ühistegevuste algusest

Seltsi tegevuse eesmärk on maaelu ja külakultuuri säilitamine, taaselustamine ja igakülgne arengule kaasaaitamine. Hindame väga inimeste heaolu ning rahulolu pakkuvat elukeskkonda.

2023. aasta põhitegevuse tulud moodustusid liikmemaksudest ja niitmiskulude toetustest. MTÜ Nihatu Külaseltsi liikmeteks on 31.12.2023 a seisuga 17 liiget / leibkonda. Liikmed tasuvad iga aastaselt liikmemaksu.

Koroona viiruse pandeemia järgselt hakkab koos korraldatavate ürituste vastu huvi vaikselt taastuma. Aasta jooksul korraldati väheseid heakorraga seonduvaid kokkusaamisi ja tegevusi, millest võttis osa kokku üle 45 inimese. Toimus juhatuse koosolek, ning üldkoosolek.

Kevadtalgulised võtsid osa " Teeme Ära 2023" talgupäevast.

Planeeritud tegevused on edukalt ellu viidud. Ühistegemistega soovisime külaelu elavdada oma küla siseselt, kaasates rohkelt inimesi naaberküladest.

2023 aastal ei taotlend me ja ei saanud toetusi meie tegevustele.

MTÜ Nihatu Külaseltsi Mittetulundusühingu tööd korraldab 4-liikmeline juhatus, kelle tööd juhib juhatuse esimees.

Juhatuse liikmed: Karle Leemet, Kersti Kaubi, Mart Kane

Juhatuse esimees: Urve Kane

Ühingus ei ole töölepinguga töötavaid isikuid, kellelegi ei ole makstud töötasu.

Järgmisel majandusaastal jätkame kohalikku elu edendavate tegevustega.

NIHATU KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.