Rohkema info nägemiseks:

PALA TULETÕRJE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 169; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PALA TULETÕRJE SELTS kohta arvamuslugu!"

PALA TULETÕRJE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 169 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Pala Tuletõrje Selts on avalikes huvides tegutsev juriidiliste ja füüsiliste vabatahtlike ühendus, mis asutati 2009 aasta veebruaris.

Seltsi põhitegevuseks on: (cid:127) turvalise elukeskkonna ennetustöö ja elanikkonna koolitus; (cid:127) tuletõrje ja päästetööde organiseerimine ja tegemine vastvalt kehtivale korrale; (cid:127) hoonete ja rajatiste korrashoiu korraldamie, juurdepääsude tagamine; (cid:127) ohvriabi; (cid:127) päästealase töö propageerimine ja kutseoskuste arendamine; (cid:127) piirkonna heakora- ja koristustöödel osalemine; (cid:127) kultuuri,- spordi- jm massürituste ohutule läbiviimisele kaasaaitamine; (cid:127) koostöö teiste seltside ja organisatsioonidega, välissuhete ja koostöölepingute sõlmimine; (cid:127) tegelemine ühingu jätkusuutlikkuse tagamiseks võimalike majandustegevustega; (cid:127) ühingu tegevuseks vajalike üldkoosoleku poolt määratud ülesannete täitmine.

Peipsiääre Vallavalitsusega on sõlmitud vara tasuta kasutamise leping, millega mittetulundusühingule on antud kasutada tuletõrje tsisternauto

GAZ 66-01.

2022 jätkati põhitegevusega, vastavalt vajadusele väljasõidud ja kodukülastused. Emakomando asub Alatskivil. Jätkuvalt propageeriti tuleohtust ja tehti koolitusi. Peipsiääre Vallavalitsus on mittetulundusühingule Pala Tuletõrjeseltsile Palal eraldanud 50. aastase kasutusloaga Veesilma kinnistu. Tehtud on elektriga liitumine ja on teostatud geodeetilised uuringud. Eelmisel aastal telliti depoo ehitusprojekt ja ehitusluba on väljastatud.

2023. aastal jätkatakse samade tegevustega ja depoo ehitamisega. Aasta algul saadi toetust 400 000 eurot depoo ehitamiseks. Loodame ehitamisega alustada peale ehitaja leidmist vastavalt korraldavatele hangetele.

2022. aastal palgalisi töötajaid ei olnud, seltsitegevust juhtisid juhatuse liikmed.

Ühingu tegevust toetab Päästeamet.

PALA TULETÕRJE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.