Rohkema info nägemiseks:

PÄIKESE MAJA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 99; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄIKESE MAJA MTÜ kohta arvamuslugu!"

PÄIKESE MAJA MTÜ hetkeolukord

Juba 99 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Päikese Maja Mittetulundusühing asutati 08.07.2009.a.

Päikese Maja Mittetulundusühing põhieesmärgiks on külaelu arendamine, tervislike eluviiside propageerimine, silmaringi laiendamine ja huvialane tegevus: koolituste, ringide, laagrite ja laatade korraldamine. Tehtavad tegevused : - lastele ja noortele suunatud piirkondlike projektide ja programmide väljatöötamine ning elluviimine, - laste ja noorte heategevuslike ürituste korraldamine, - koostöö arendamine riigi- ja omavalitsusorganite, teiste avalik- ja eraõiguslike juriidiliste isikutega, - koolituste ja teavitusürituste korraldamine.

Päikese Maja Mittetulundusühing on jõudnud oma tegevussuunad eesmärgistada ja koostab arengukava edaspidiseks.

2010.a. käisime piirkonna lastega ekskursioonil Viimsi Ranna-rahva muuseumi jõulumaal ja korraldasime perede jõulupeo. 2010.a. rahastati projekti Jõulutunne (Leader) 2011-2022. aastal rahastatud projekte ei olnud. 2023.a. kavatsetakse jätkata tööd laste ja noortega.

PÄIKESE MAJA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.