Rohkema info nägemiseks:

EESTI VABAÕHUMUUSEUMI SÕPRADE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 295; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI VABAÕHUMUUSEUMI SÕPRADE kohta arvamuslugu!"

EESTI VABAÕHUMUUSEUMI SÕPRADE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 295 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti vabaõhumuuseumi Sõprade Seltsi tegevused 2022. majandusaastal

Selts on tasapisi alustamas oma tavapäraste tegevustega.

1. Osaleti Eesti Vabaõhumuuseumi Lihavaõtte sündmusel, kus õpetati ja anti soovijaile võimalus värvida oma pühademuna suures pajas.

2. teiseks juba traditsiooniliseks tegevuseks oli Teeme Ära Talgupäeva korraldamine vabaõhumuuseumis, kus osales 87 vabatahtliku, suur osa neist Ukrain asõjapõgenikud.

3. Selts panustas Vabaõhumuuseumi 65. sünnipäeva sündmusesse materjaalselt, tehes sobiliku annetuse "Karjalapse raja" rajamiseks.

4. Seltsi liikmed osalesid traditsioonilise Leivapäev sündmuse ettevalmistamisel ja läbiviimisel.

5. Abikätt on ulatatud ka teiste muuseumis korraldatavate sündmuste läbiviimisel.

EESTI VABAÕHUMUUSEUMI SÕPRADE SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.