Rohkema info nägemiseks:

VÄRVIMÄNG MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 415; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÄRVIMÄNG MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÄRVIMÄNG MTÜ hetkeolukord

Juba 415 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

(MTÜ Värvimängu põhiline tegevus aastal 2022 oli lasteaedades ja koolides kunsti-, meisterdamisringide ja kokandusringide korraldamine.

Tegevused toimusid lasteaias Rukkilill, Keila linnas, Padise lasteaias ja Risti Koolis. Ringides osales ligi 90 last keda õpetas üks õpetaja.

Kunstiringi korraldamise eesmärk oli pakkuda lasteaialastele seda, mille järele oli suur nõudlus. Lapsevanemate ja laste tagasiside on olnud positiivne ning huvi ringide kohta on suur. Lisaks kunstiringidele korraldab MTÜ suvekuudel lastele ka meisterdamispäevi ja kunstilaagreid, mis on aastatega üha populaarsemaks muutunud ning kohad täituvad kiiresti. Ka see näitab, et kunstitegevuste ja laste vaba aja sisustamise vastu on huvi suur.)

VÄRVIMÄNG MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.