Rohkema info nägemiseks:

PISIPESA MÄNGUKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 184; jälgijaid - 16. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PISIPESA MÄNGUKOOL MTÜ kohta arvamuslugu!"

PISIPESA MÄNGUKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 184 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Pisipesa Mängukool on Eesti Vabariigis registreeritud ühing, mille eesmärgiks on ühendada vabatahtlikkuse alusel juriidilisi ja füüsilisi isikuid tegelema laste arengu ja teadmiste edendamisega nii spordi, kunsti, kultuuri valdkondades ja erinevate huviringide läbi.

Ühing ei ole käibemaksukohuslane.

Mittetulundusühing tegeleb erinevate valdkondadega.

Peamise valdkonna eesmärgiks on venekeelsete laste ettevalmistamine 1.klassi astumiseks eestikeelse õppega kooli.

Mittetulundusühingu poolt on koostatud ettevalmistusrühmades õppivatele lastele õppekavad ja tunniplaanid ning lastele on tagatud sobivad tingimused õppe-ja kasvatustegevuse läbiviimiseks turvalises keskkonnas. Samuti toimub tihe koostöö lapsevanematega. Eelkooli läbiviimiseks kaasatakse vabatahtlike isikuid, kes on nõus abistama eelkooli läbiviimisel, materjalide ettevalmistamisel ning korra tagamisel õppetöö toimumise ajal.

Eelkooli valdkonna kõrval on populaarne suvelaagrite valdkond.

Suvelaagrite ajal külastatakse mitmeid muuseume ja võetakse osa mitmesugustest lastele mõeldud üritustest. Lisaks õpitakse laagri jooksul nii inglise kui ka vene keelt.

Alates 2017 aastast populaarseks tegevusalaks kujunes nutitegevus.

Antud valdkonna tegevus esialgu oli suunatud lasteaialastele, kellele õpetati digioskusi erinevate hariduslike robotite kaudu ning erinevate mängude läbi.

2018 aastal huvipakkuvaks suunaks kujunes väikeste uurijate klubi, kus osalesid teadushuvilised 1-3 klaasi õpilased.

Uuriti loodust, tehti katseid ja pandi oma "avastused" kirja nagu teevad seda teadlased.

Eelnevatel aastatel populaarsust kogus käeline tegevus. Selle tegevuse käigus valmistatakse ette mitmesuguseid kaarte, albumeid, karpe, väljalõikeid jne. Aasta jooksul on korraldatud mitmeid töötubasid, kus õpetati eelpoolmainitud esemete valmistamist nii koolides kui ka ettevõtetes üle Eesti.

2019 aastal jätkati samade valdkondadega ning lisaks korraldadi ja modereeriti mitmeid haridusalaseid koolitusi ja tegeleti muude ürituste korraldamisega.

2020-2021 aastatel ülemaailmse pandeemia tõttu eelkool toimus limiteeritud kujul ning viidi läbi ka mitmeid koolitused vastavalt tekkinud võimalustele. Kõikide teiste valdkondade tegevused peatati kuid on lootus mingil määral nendega jätkata järgnevatel aastatel.

2022 aastal tegeleti eelkooli valdkonnaga ning viidi läbi ka mitmeid koolitusi.

Mittetulundusühingu juhatusse kuulub kaks liiget .

PISIPESA MÄNGUKOOL MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.