Rohkema info nägemiseks:

EESTI ASENDUSKODU TÖÖTAJATE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 569; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ASENDUSKODU TÖÖTAJATE kohta arvamuslugu!"

EESTI ASENDUSKODU TÖÖTAJATE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 569 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

2009. aastal loodud Eesti Asenduskodu Töötajate Liidu (EATL) eesmärgiks on Eesti asenduskodude kasvatusala töötajate koondamine ühtsesse organisatsiooni, mille abil parendada omavahelist koostööd ning luua paremad eeldused asenduskodus kasvavate noorte paremaks toimetulekuks hilisemas iseseisvas elus.

Mida me teeme: (cid:127) Koolitused, seminarid noortele

Sageli on noortel, eriti mitmeid hülgamisi kogenud ning palju traumasid üle elanud noortel, madal enesehinnang, nad ei usu endasse. Nad kardavad elu muutusi ning end proovile panna, neil on hirm ebaõnnestumise ees. Koolituste eesmärk on näidata noortele, et ka läbikukkumisse saab suhtuda kui kogemusse, millest õppida ning tegelikult on just tihtipeale rasked ning keerulised kogemused ja elusituatsioonid need, mis meile kõige rohkem õpetavad. Õpetame noortele kuidas on võimalik iseennast motiveerida ja inspireerida, et hoida positiivset eluhoiakut (ellusuhtumist) ja mitte tunda end ohvrina.

(cid:127) Koolitused, seminarid töötajaile

Läbi koolituste ja seminaride parendame kasvatusala töötajate omavahelist koostööd, töötingimusi ning kasvatusalatöötajate ettevalmistust ja täiendkoolitusi, mille kaudu luuakse paremad eeldused asenduskodus kasvanud noorte paremaks toimetulekuks hilisemas iseseisvas elus.

(cid:127) Tugiisikuteenus “Noorelt Noorele.”

Tugiisikuteenus on mõeldud noortele: (cid:127) kes lahkub asendushooldusteenuselt või perekonnast eestkostelt järelhooldusteenusele või iseseisvasse ellu (nii asenduskodus/perekodus, hooldusperes/perekonnas hooldamisel kui perekonnas eestkostel elanud noored).

(cid:127) -kes on asendushooldusel olles jäänud lapseootele või emaks saanud (cid:127) noor võib, kuid ei pea olema samal ajal järelhooldusteenusel.

(cid:127) Mentorprogramm KLATist väljuvate noorte asenduskodud peretöötajatele

KLAT ehk Kinnise lasteasutuse teenus on mõeldud viimase abinõuna lastele, kelle käitumine ohustab tõsiselt lapse enda elu, tervist ja arengut, või teiste isikute elu või tervist.

(cid:127) teenuse käigus piiratakse lapse liikumisvabadust kui ühte kõige olulisematest põhiõigustest; (cid:127) last on võimalik sinna suunata ainult läbi kohtu;

KLAT teenus on mõeldud kas suure abivajadusega või ka väär- või kriminaalteo toime pannud alaealistele. Samuti neile lastele, kelle puhul asendatakse vahistamine kinnise lasteasutuse teenusega.

(cid:127) Elluastuvate noorte toetamine

Nõustame ja jõustame asendushoolduselt elluastuvaid noori, kes on silmitsi erinevate olukordadega, mis iseseisva elu alustamisega kaasnevad.

Eesti Asenduskodu Töötajate Liidu juurde kuulub noorteaktiiv Ühise Eesmärgi Nimel (www.yen.ee), mille asutajad on juba ellu astunud noored, kes on teadlikud, millised raskused ja ootamatud situatsioonid võivad ette tulla, kui asutakse „vallutama“ suurt maailma ja kuidas selles suures maailmas ellu jääda ning kus kohast vajadusel nõu/tuge saada.

Liit juhindub oma tegevuses Mittetulundusühingute seadusest, teistest riigi õigusaktidest ja oma põhikirjast, Eesti Kodanikuühenduste eetikakoodeksi põhimõtetest.

Eesti Asenduskodu Töötajate Liit ei ole kutseorganisatsioon, ettevõtluse toetamise organisatsioon, ametiühing ega poliitiline ühendus. Nimi Eesti

Asenduskodu Töötajate Liit sai algselt pandud, et ühendada asenduskodude töötajad eesmärgiga tagada täna asenduskoduteenusel olevate laste ja noorte toimetulek iseseisvas elus.

www.eatl.ee

EESTI ASENDUSKODU TÖÖTAJATE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.