Rohkema info nägemiseks:

MATKAHUNT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 340; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MATKAHUNT MTÜ kohta arvamuslugu!"

MATKAHUNT MTÜ hetkeolukord

Juba 340 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Matkahunt jätkas oma tegevust 2023. aastal kasumit mittetaotleva organisatsioonina, mis tegutseb avalikes huvides ja heategevuslikul otstarbel.

Matkahunt MTÜ põhitegevuseks on kevadise suurveega Pärnu jõel toimuva aerutamismaratoni

Türi-Tori kiirlaskumine korraldamine. XIII Türi-Tori kiirlaskumine toimus 15. aprillil 2023, kus kokku startis 218 paatkonda, mis oli ootuspärane või isegi parem tulemus. Üldise hinnatõusu tõttu kogu riigi majanduses olime sunnitud stardimaksu pisut tõstma, mis mõningal määral väljendus ka osalejate arvus, kuid siiski jäime teiste omasuguste üritustega võrreldes pigem soodsama osalustasuga ürituseks.

Võistlus sai korraldatud heades tingimustes, arvestades nii ilma, kui piisavalt kõrget veeseisu.

Tagasiside osalejatelt oli positiivne, samuti jäid korraldajad tehtuga rahule.

Oktoobri lõpul toimus kohtunike veeohutuse teemaline koolitusüritus Leevakul, kus peaettekande esitasid 2023 aasta Yukon 1000 miili aerutamismaratoni üldvõitjad Anette Baum ja Linda

Tetsmann, kes tutvustasid muu hulgas ka maailma pikima ja raskeima aerutamismaratoni korraldust võistletate pilgu läbi.

Detsembris algas võistlejate registreerimine ning auhindade tellimine juba 2024. toimuvaks XIV

Türi-Tori kiirlaskumiseks. Uuendusena võtsime kasutusele Montonio pangalingi makse süsteemi, mis lihtsustas oluliselt registreerijatel makse tegemist ning parandas maksedistsipliini.

Plaanis on jätkata igakevadiselt kolmel distantsil kiirlaskumiste korraldamist ja eesmärk on pakkuda nii sportlastele kui matkajatele kvaliteetset üritust, mis kuulub Eesti ja ka lähivälismaa aerutajate iga-aastasesse kalendrisse.

Seisuga 31.12.2023 oli MTÜ Matkahunt üks juhatuse liige, kellele ei arvestatud ega makstud välja juhatuse liikmetasu ega töötasu.

Märt Maipuu

Juhatuse liige /allkirjastatud digitaalselt/

MATKAHUNT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.