Rohkema info nägemiseks:

LOODI MÕISA ARENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 326; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LOODI MÕISA ARENDUS kohta arvamuslugu!"

LOODI MÕISA ARENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 326 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Loodi mõisa arendus on asutatud Viljandi vallas asuva Loodi mõisa õppe- ja koolituskeskuseks arendamise eesmärgil.

Tegevuse üldine ülevaade

Ühingu juhatus kavandab restaureerida mõisa territooriumil olevad hooned ja luua nende baasil rahvusliku puitehituse ja puitkäsitöö õppe- ja külastuskeskus. Keskuse valmimisel on Loodi mõisas parimad võimalused Eestis traditsioonilise ehituse ja puitkäsitööga tutvumiseks, tegelemiseks ja tutvustamiseks. Meie missiooniks on säilitada Eesti traditsioonilised pärandpuutööoskused ja viia loodussäästlik mõtteviis meie igapäevaellu.

Ühingu poolt teostatud rekonstrueerimistöid rahastati LEADER meetmetest ja Keskkonnainvesteeringute Keskus AS poolt.

2022. aasta tegevusest 2022. aastal puudus hoones aktiivne arendus- ja ehitustegevus. Hoonete ehitised on pooleli, jätkamiseks on vajalikud finantseeringud ja lahenduste leidmistega juhtkond tegeleb.

Aruandeaastal toimusid korrastus- ja muud vajalikud ning möödapääsmatud tööd. Tulu kujunes renditeenuste ja renditeenustega seotud teenuste müügist. Juhtkonnas muutusi ei toimud.

Juhatuse hinnangul on tegemist jätkuvalt tegutseva ühinguga.

Mittetulundusühingu raamatupidamise aruanne on koostatud lähtudes mittetulndusühingu tegevuse jätkumisest vaatamata sellele, et seisuga 31.12.2022 ületavad ühingu lühiajalised kohustised käibevara summas 62,1 tuhat eurot. Juhtkonna hinnangul ei tekita negatiivne käibekapital ühingule majandusraskusi ega põhjusta maksejõuetust. Vajadusel finantseeritakse käibekapitali puudujääki liikmete rahastusest.

LOODI MÕISA ARENDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.