Rohkema info nägemiseks:

LASILA KÜLA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 158; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LASILA KÜLA MTÜ kohta arvamuslugu!"

LASILA KÜLA MTÜ hetkeolukord

Juba 158 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Lasila Küla on vabatahtlikkuse alusel ühinenud füüsiliste isikute iseseisev kasumit mittetaotlev organisatsioon, mis tegutseb avalikes huvides, isemajandamise ja isefinantseerimise põhimõttel.

Mittetulundusühing Lasila Küla on asutatud 07. mai 2010.a. ja ühingu asukohaks on Lääne-Virumaa, Rakvere vald, Lasila küla. Oma tegevuses juhindub ühing Eesti Vabariigi seadusandlusest ja muudest õigusaktidest, käesolevast põhikirjast ja ühingu organite otsustest.

Mittetulundusühingu Lasila Küla põhitegevuseks on: (cid:127) Külaelu arendamine.

(cid:127) Pärandkultuuri väärtustamine.

(cid:127) Huviringide töö organiseerimine.

(cid:127) Tervislike eluviiside propageerimine.

(cid:127) Turvalise elukeskkonna arendamine.

(cid:127) Kogukonna teenused.

Mittetulundusühing Lasila Küla tegeleb piirkonna elanikele suunatud koolituste ja ürituste korraldamisega. Mittetulundusühing Lasila Küla kuulub

Mädapea piirkonna viie küla ühendusse ja nende viie külaga tehakse ka tihedat koostööd.

2011. ja 2012. aastal oli Mittetulundusühing Lasila Küla noore külaseltsina kiired ajad. Põhirõhk pandi koostöö võimaluste leidmisele, küla korrastamisele ning külaelanike kaasamisele üritustel. Palju tehti koostööd ka naaber küladega ja löödi kaasa nende üritusel ja ettevõtmisel.

2013. aasta üritused korraldati koristustalguid ning aidati kaasa ühisjaanitulel.

2014. aastal oli MTÜ-l tegutsemis küllaga. Korraldati koristustalgud, kus osa võttis umbes 25 inimest, jaanipäeva (osalejaid orjenteeruvalt 150-200), tehti koostööd kõrval asuvate küladega nagu Levala küla. Ära tuleks mainida hea koostöö heategevusliku organisatsiooniga Lions

Klubi Rakvere, kellega koos aitasime värvida Lasila lasteaia õppeklassi ja kinkisime lasteaiale 2 uut liivakasti.

2015-2021 aastal jätkati oma koostööd teiste naaberküladega ja võeti osa nende ettevõtmistest. Plaanis oli värvata uusi liikmeid oma ridadesse ja korraldada ning osa võtta erinevatest koolitustest, üritustest ja ekskursioonidest. Loomulikult korraldati traditsioonilisi üritusi nagu jaanipäev, jõulud, vastlad, koristustalgud jne.

2022. aastal ei korraldatud ühtegi üritust. 2023. aastal jätkatakse tegevust ürituste korraldamise valdkonnas ning osaletakse naaberkülade ettevõtmistes.

LASILA KÜLA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.