Rohkema info nägemiseks:

LOOV EESTI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 363; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LOOV EESTI MTÜ kohta arvamuslugu!"

LOOV EESTI MTÜ hetkeolukord

Juba 363 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Loov Eesti peamisteks tegevusteks on loomemajandusealaste teenuste osutamine ja loomettevõtlust toetavate tegevuste pakkumine.

2022. aastal jätkus Loov Euroopa alamprogrammi KULTUUR Kontaktpunkti haldus. Seda tegevust rahastab Eesti Vabariigi Kultuuriministeerium kahasse Euroopa Komisjoniga. Loov Eesti roll on teavitada organisatsioone Loov Euroopa Kultuur programmi pakutavatest võimalustest ja nõustada projekte nende taotluste ettevalmistamisel. Selle eesmärgi saavutamiseks korraldame infoseminare ja töötubasid, et tõsta taotluste kvaliteeti.

Jätkus Loov Eesti rahvusvaheliste projektide tegevus.

Eesti Vabariigi Välisministeeriumi Arengukoostöö meetmest olid toetatud koostööprojektid Gruusias ja Moldovas.

Gruusia suunal viisime läbi 3 PESA Virtual Academy programmi- üks startup ettevõtetele, mis päädis valitud startuppide visiidiga Tallinnasse, et osaleda Latitud59 üritustel.

Kaks gruppi, kokku 32 Gruusia disainiettevõtet osales PESA Virtual Academy Export Design programmis. Viis Gruusia disainiettevõtet osales

Disainiöö festivali raames toimuval Disainitänava müügipäevadel septembris 2022 ja kaks ettevõtet külastas Tallinna disainipoode detsembris 2022, et tutvuda Eesti disainituru ja müügitingimustega.

Moldova suunal toimus nii kevadel kui sügisel PESA Virtual Academy Export Design programm, kus kokku osales 15 disainiettevõtet. Kaks valitud disainibrändi osales Disainiöö müügipäevadel Tallinnas.

Jätkus Erasmus+ rahastatud projekt CCI Digital Transformation, kus koostöös Euroopa partneritega Itaaliast, Hispaaniast, Rumeeniast ja

Saksamaalt töötati välja koolitusmoodulid digitaalsete tööriistade kasutamiseks koos juhendmaterjalidega. Loov Eesti vastutada oli webinaride loomise protsessi koordineerimine, mille käigus valmis 7 videoloengut.

Alustasime uut Erasmus+ rahastusega projekti – Off the Beaten Track, koostöös Itaalia, Hispaania ja Slovakika partneritega. Projekti eesmärgiks on luua toetusprogramm turismi ja kultuurivaldkonna naisettevõtjatele, kes statistika põhjal on enim COVID-19 tõttu kannatanud sihtrühm. Loov Eesti kaasab projekti naisettevõtjaid Eestist ning vastutab projekti kvaliteedijuhtimise eest.

BSR Interreg programmist sai toetust BSR Cultural Pearls project, kus töötatakse välja Läänemere regiooni väiksemate omavalitsuste hindamise ja väärtustamise programm. Projektitegevused algavad 2023.aastal

Jätkus Loov Eesti tegevus Creative Business Cup ettevõtluskonkursi esindajana Eestis. 2022. aastal esindas Eestit CBC finaalis,

Kopenhaagenis Myceen. Myceen loob seenemütseelil põhinevat materjali , mida saab kasutada ehituses ning teeb sellest materjalist ka vahvaid disaine. Myceen jõudis finaalis 5 parima hulka ja võitis rahvusvahelise investor pitchi, kui kõige suurema investeeringute potentsiaaliga startup.

Loov Eesti liitus Euroopa PACT for SKILLS konsortsiumiga, et läbi üle-euroopalise koostöövõrgustiku panustada täiskasvanute ümberõppe ja oskuste arendamise programmidesse.

MTÜ Loov Eesti kuulub järgmistesse võrgustikesse: (cid:127) Creative Business Network (cid:127) European Cluster Collaboration Platform (cid:127) Creative Ports - BSR CCI Network (cid:127) European Creative Business Network

LOOV EESTI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.