Rohkema info nägemiseks:

JÄRVELAEV MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 150; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÄRVELAEV MTÜ kohta arvamuslugu!"

JÄRVELAEV MTÜ hetkeolukord

Juba 150 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühingu Järvelaev tegevuse eesmärgiks on tutvustada ja väärtustada endisaegseid paadiehitustavasid Eesti veekogudel ning aidata kaasa traditsioonide taaselustamisele ja säilitamisele.

Eesmärgist lähtudes esitas mittetulundusühing 2011. aastal projekti Võrtsjärve piirkonna LEADER meetmesse, taotledes toetust kohaliku traditsioonilise puulaeva, kalepurjeka ehitamiseks. Projekt sai positiivse vastuse ning 2013. aasta jooksul tegeletigi purjeka projekti elluviimise ja lõpparuandega. Sügiseks lõpetati kalepurjeka ehitustööd. LEADER meetmest toetust saanud projekti lõpparuanne esitati edukalt septembris ning laev jäi paadikuuri talvituma ja 2014 kevadist navigatsioonihooaega ootama.

2014. aastal pakkus MTÜ Järvelaev huvi- ning lõbusõite kalepurjekal. Laeva kodusadamaks on Oiu sadam Kolga-Jaani vallas Viljandimaal.

2019. aastal tegutses MTÜ edukalt edasi, pakkudes huvi- ning lõbusõite kalepurjekal, nagu eelnevatel majandusaastatel.

Aastal 2020 oli plaanis tutvustada ja väärtustada Võrtsjärve kaunist loodust ning lindude ja kalade liigirikkust, kui COVID-19 mõjude tõttu jäi hooaeg kasinaks.

2021 jätkatakse missiooni. Aastal 2021 oli MTÜ tegevus taaskord häiritud COVID-19 raames kehtestatud piirangute tõttu.

2022 jätkati missiooni.

2023 aastal müüdi Kalepurjekas koos sinna kuuluva varustusega ettevõttele, kes teostas vajaliku remondi.

2024 aastal ei ole plaanis Mittetulundusühingul Järvelaev aktiivselt edasi tegutseda.

Tegevjuhtkonna deklaratsioon

MTÜ Järvelaev juhatus deklareerib oma vastutust esitatud 2023.aasta raamatupidamise aastaaruande koostamise eest ja kinnitab et: (cid:127) raamatupidamise aastaaruande koostamisel rakendatud arvestuspõhimõtted on vastavuses Eesti Finantsaruandluse Standardiga; (cid:127) raamatupidamise aastaaruanne on asjakohane ja tõepäraselt esitatud; (cid:127) MTÜ Järvelaev on jätkuvalt tegutsev.

JÄRVELAEV MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.