Rohkema info nägemiseks:

KABLI FESTIVAL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 309; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KABLI FESTIVAL MTÜ kohta arvamuslugu!"

KABLI FESTIVAL MTÜ hetkeolukord

Juba 309 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Kabli Festival (edaspidi MTÜ) asutati veebruaris 2011.

Tegevuse eesmärk on kultuuri ja turismi edendamine Pärnu Lahe äärses piirkonnas, põhitegevus EMTAKi järgi on lavakunsti abitegevused (kood 90021)

MTÜ juhib ja esindab juhatus. Juhatus on kahe liikmeline. Juhatuse liikmed ei ole juhatusetasu saanud.

MTÜ Kabli Festivali tegevuskava 2022 - Häädemeeste Hää sündmustesarja 2022 korraldamine ja turundamine - Häädemeeste piirkonna käsitöö ja kohaliku toidu ettevõtjate koondamine ühise kaubamärgi alla (Häädemeeste Hää); ühistegevuste koordineerimine ning läbiviimine - Häädemeeste Hää piirkondliku kaubamärgi arendamine ja turundamine - Kabli ranna-päkapikumaa korraldamine ja läbiviimine - Piirkonna maine kujundamine turismi sihtkohana

KABLI FESTIVAL MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.