Rohkema info nägemiseks:

PRIITAHTLIKUD PRITSUMEHED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 439; jälgijaid - 15. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PRIITAHTLIKUD PRITSUMEHED MTÜ kohta arvamuslugu!"

PRIITAHTLIKUD PRITSUMEHED MTÜ hetkeolukord

Juba 439 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Priitahtlikud Pritsumehed alustas tegevust 04.04.2011. MTÜ loodi, et saaks kiiremini reageerida Lääne-Nigula valdades aset leidvatel päästesündmustel. 2012. aasta keskel hakkas MTÜ Priitahtlikud Pritsumehed all töötama kaks komandot: üks Kirnas ja teine

Paliveres.

MTÜ Priitahtlikud Pritsumehed võttis 2013.aasta oktoobris arvele Kirna ja Palivere komandod. Lisaks põhitegevusele osutati teenust tuletõrje veevõtukohtade täitmisel veega, liuväljade rajamisel ning tegeleti päästealase noorteringi pidamisega Paliveres.

MTÜ on osalenud ürituste ja infopäevade korraldmisel ning liikmed on osalenud mitmetel

Päästeameti poolt korraldatavatel koolitustel (mh ka praktilised koolitused), et täiendada oma teadmisi ja oskusi. Palivere komando tegeleb ka Paliveres ja Martnas noorteringide korraldamisega.

Palivere komando tegutseb hoones Palivere alevikus, mis on saadud Lääne-Nigula vallalt tasuta kasutamiseks kuni 30.06.2030 ning mis on erinevate projektide ja toetuste abil välja ehitatud vabatahtliku päästetegevuse teenuse osutamiseks.

PRIITAHTLIKUD PRITSUMEHED MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.