Rohkema info nägemiseks:

MEDIA ONE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 175; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MEDIA ONE LIIT kohta arvamuslugu!"

MEDIA ONE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 175 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Media One Liit MTÜ on 2011. aastal asutatud ühing, mille peamiseks eesmärgiks on jumestus- ja fotoalaste teadmiste, kogemuste ja uute ideede vahetamine ja rakendamine, fotograafide koostööprojektide arendamine, fotosessioonide korraldamine.

2023.aastal tegeles MTÜ Media One Liit professionaalse jumestuse ja grimmialaste teadmiste ja kogemuste vahetamisega, fotoprojektide arenguga. Teostati era- ja loomingulisi fotosessioone koos jumestusega.

Aruandeaastal korraldati foto- ja jumestuse alaseid seminare, kus sai omandada ja täiendada kutseoskusi, jagada oma kogemusi ja saada uusi teadmisi ning koguda inspiratsiooni ja motivatsiooni.

Fotohuviliste kokkutulekud rikastavad silmaringi, aitavad kaasa koostööprojektide arendamisele ja uute ideede tekkele ning teostamisele.

2024. aastal kavatseb Media One Liit MTÜ jätkata fotoprojektide arendamist ja foto- ning jumestusalaste teadmiste ja kogemuste jagamist.

MEDIA ONE LIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.