Rohkema info nägemiseks:

EESTI VÕLANÕUSTAJATE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 642; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI VÕLANÕUSTAJATE LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI VÕLANÕUSTAJATE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 642 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti võlanõustajate Liit ( edaspidi EVNL) on avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mille põhikirjalisteks eesmärkideks on tagada, et võlanõustamise teenust osutavad erialasele kutsestandardile vastavad võlanõustajad, kes on orienteeritud ametikasvule ning professionaalse võlanõustamise teenuse abil suurendada elanikkonna finants-majandusliku teadlikkust ja toimetulekut.

EVNL-il on tegevusaruande koostamise seisuga 25 liiget.

EVNL-i juhatuses on neli liiget, juhatuse esimeest ei ole valitud. EVNL-i juhatuse liikmetele ei makstud 2022.aastal tasu juhatuse liikme ülesannete täitmise eest ega hüvitatud juhatuse liikme ülesannete teostamise tõttu saamata jäänud tulu.

EVNL liikmed ja juhatuse liikmed osalesid 2022 aasta jooksul mitmetes tegevustes, seadusloome protsessides, aruteludel ja üritustel, sh.: (cid:127) Maksejõuetuse seaduse eelnõu läbivaatamine (cid:127) Osalemine krediidituru uuringu tulemuste esitlusel (cid:127) Osalemine võlgade tekkimise eelse ja ennetava teenuse kujundamisel (cid:127) Osalemine kutsestandardi kavandi läbivaatamisel (cid:127) Osalemine positiivse krediidiregistri loomise aruteludes (cid:127) Kodulehe kaasajastamine. Esialgse usaldusisikute nimekirja koostamine ja EVNL kodulehel avaldamine (cid:127) Uue seaduse (FIMS) tutvustamine liidu liikmetele (cid:127) Osalemine maksejõuetusõiguse konverentsil (cid:127) Osalemine KP Koja juurde loodud metoodikakomisjoni töös (cid:127) Osalemine TTJA arutelul vastutustundliku laenamise järelevalve teemal (cid:127) Osalemine kostjana Julianus Inkasso poolt algatatud hagimenetluses

EVNL liikmetele anti juhatuse tegevusest aru 23.05.2023 toimunud üldkoosolekul.

EESTI VÕLANÕUSTAJATE LIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.