Rohkema info nägemiseks:

KAMINAMEES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete kaminade, ahjude, leiva- ja pizzaahjude, väliköökide ning looduskivi paigaldusega seotud ehitustöödele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas soovid muuta oma kodu soojaks oaasiks, kus saab nautida mugavust ja stiili igal aastaajal? Otsid usaldusväärset partnerit, kes muudaks su unistused kaminast, ahjust, leivaahjust, pizzaahjust või väliköögist reaalsuseks? Siis oled jõudnud õigesse kohta! OÜ Kaminamees on teie usaldusväärne kaaslane, kui tegemist on kvaliteetsete kaminade, ahjude, pliitide, leivaahjude, pizzaahjude ja väliköökide ehitamise, looduskivi paigaldamise, ahjuuste, kamina südamike ning termoisolatsioonplaatidega.

Kaminamees loob elegantseid ja funktsionaalseid kaminasid ja ahjusid, mis mitte ainult ei pakugi soojust, vaid ka lisavad sinu kodu interjöörile ainulaadset stiili ja soojust. Armastad värsket leiba ja maitsevat pitsat? Meie leiva- ja pizzaahjud tagavad selle, et sinu kodu lõhnaks alati värske pagaritoodete järele.

Meie kogenud meeskond disainib ja ehitab välikööke, kus saate valmistada maitsvaid roogi vabas õhus, nautides looduse ilu ja värsket õhku. Looduskivi annab teie kodule loodusliku ilme ja elegantsi. Meie spetsialistid paigaldavad looduskivi nii seintele kui ka põrandatele, muutes teie kodu õdusaks pesaks.

Ahjuuksed on oluline osa ahju disainist ja efektiivsusest. Pakume laias valikus ahjuuksi, mis sobivad igat tüüpi ahjudega, tagades nende tõhusa ja ohutu toimimise. Meie kvaliteetsed kaminasüdamikud on disainitud vastupidavast materjalist, tagades pikaajalise kasutusea ja tõhusa kütte. Soovid muuta oma kodu energiatõhusamaks? Meie termoisolatsioonplaadid aitavad hoida soojust siseruumides, vähendades küttekulusid ja muutes sinu kodu veelgi mugavamaks.

Kaminamees on tuntud mitte ainult oma tipptasemel käsitöö ja kvaliteetsete toodete poolest, vaid ka kliendikeskse teeninduse eest. Meie meeskond kuulab tähelepanelikult teie soove ja vajadusi, pakkudes kohandatud ja jätkusuutlikke lahendusi, mis rahuldavad ka kõige nõudlikuma maitse.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma kaminaprojekti või väliköögi ehitamiseks, võtke meiega ühendust juba täna! Kaminamees on siin, et muuta teie kodu hubaseks ja stiilseks paigaks, kus saate nautida soojust ja mugavust igal hetkel. Kirjutage meile oma soovidest ja ideedest ning leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie ootustele ja eelarvele. Teie rahulolu on meie prioriteet – laske meil aidata teil luua unistuste kodu, kus soojus ja ilu käivad käsikäes!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

KAMINAMEES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna V.

Meie kamin on täiuslik! Kaminamees ületas ootused professionaalsuse ja ilusa disainiga.

- Kairi P.

Nende väliköök on mu unistus teoks teinud. Imeline kogemus

- Marta Ü.

Nende klienditeenindus on suurepärane! Paindlikud lahendused ja sõbralik meeskond.

KAMINAMEES OÜ tegevusaruanne 2022

Kaminamees OÜ on tunnustatud ettevõte, mille peamine tegevusala on pottseppa tööd. See on spetsialiseerunud kvaliteetsete ja vastupidavate kaminasüsteemide loomisele, mis on oluline osa igas kodus, eriti külmematel kuudel. Kuid 2022. aasta üldist ettevõtluskliimat mõjutas endiselt koroona ja sellest tulenev majanduskeskkond. Kuigi kodu soojustamine on jätkuvalt hinnas ja seega on endiselt oluline vajadus kaminate järgi, siis tooraine hinnad on väga palju suurenenud, mõnedes lõikudes seda isegi kordades. See on suurendanud tootmiskulusid ja vähendanud kasumimarginaale. Lisaks on tarneahelad

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida endale sobiv kamin?

Kamin on suurepärane lisand iga kodu jaoks, mis pakub soojust, mugavust ja stiili. Kui soovid endale sobivat kaminat valida, siis on oluline arvestada mitme teg
ssb.ee
Kamin on suurepärane lisand iga kodu jaoks, mis pakub soojust, mugavust ja stiili. Kui soovid endale sobivat kaminat valida, siis on oluline arvestada mitme teguriga, mis aitavad tagada, et olete valinud just enda vajadustele vastava kaminameistri. Esimene asi, mida tuleks arvestada, on kaminameistri kogemus ja maine. Veenduge, et valitud kaminameister on kogenud ja kvalifitseeritud, et tagada, et kamin on korralikult paigaldatud ning vastab kõikidele ohutusnõuetele. Samuti on oluline uurida kaminameistri mainet ja arvustusi, et tagada, et olete valinud usaldusväärse ja usaldusväärse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.