Rohkema info nägemiseks:

ELLERI LOOMEKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 237; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ELLERI LOOMEKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

ELLERI LOOMEKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 237 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Elleri Loomekeskuse tegevuse põhieesmärk on toetada Heino Elleri Muusikakoolis õppivaid noori, andekaid muusikuid ja nendega tegelevaid pedagooge.

2022.aastal on toetatud noorte muusikute konkurssidel osalemist, sõite rahvusvahelistel festivalidel ja meistriklassides.

Toetame Elleri muusikakollektiivide initsiatiivi ja MTÜ Elleri Loomekeskuse all tegutsevaid huviringe : Big Band, Puhkpilliorkester, Ellerino, Eller

Folk, Elleri tütarlastekoor ja naiskoor.

Toetame ürituste läbiviimist ja materjalide soetamist.

Toetame andekaid noori loometegevuses ja vajadusel jagame stipendiume ning toetusi. Samuti ka meistriklasse andvaid õpetajaid, kes on kutsutud Elleri kooli huviringe ja neis tegutsevaid õpilasi juhendama.

Vahendame sihtotstarbelisi annetusi väga andekate noorte osalemisel erinevatel muusika-alastel üritustel.

2023.a. soovime oma tegevust jätkata samas laadis ja aidata andekaid muusikuid Elleri koolis tegutsevatas kollektiivides.

MTÜ Elleri Loomekeskuse juhatuse liige

Anneli Kuusk

ELLERI LOOMEKESKUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.