Rohkema info nägemiseks:

KÄRSTNA KULTUURIAIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 262; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÄRSTNA KULTUURIAIT MTÜ kohta arvamuslugu!"

KÄRSTNA KULTUURIAIT MTÜ hetkeolukord

Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Kärstna Kultuuriait tegutseb Kärstna külaelu edendamise ja kultuurimaja tegevuses hoidmise eesmärgil. Viime läbi üritusi ja anname võimaluse huvilistel ka ise meeldejäävaid sündmusi korraldada. Pakume õhtujuhtimise ja ürituste läbiviimise teenust ka väljaspool

Kärstna küla.

31.detsember 2022aasta seisuga on MTÜ Kärstna Kultuuriaidal liikmeid 3.

Tegevused 2022 aastal aitasime läbi viia kohalikke sündmusi, nt Kästna Jaanipidu. Pakkusime õhtujuhtimise ja Dj teenust ja naaber maakondades.

Hoidsime korras Kärstna Kultuurimaja ümbruse haljasala.

Saime Kultuurimaja pakkuda mõdade eraisikute sündmuste läbiviimiseks ja sotsiaalabi jagamiseks.

Tegeleme jooksavalt kultuurimaja lava remondi plaaniga, võimalusel proovime leida rahastust. Vahetasime välja tegelastetoa põranda ja oleme teinud teisi väiksemaid remonttöid, mis aitaks kaasa maja säilimisele.

KÄRSTNA KULTUURIAIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.