Rohkema info nägemiseks:

EESTI KOOMIKSISELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 273; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KOOMIKSISELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI KOOMIKSISELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 273 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Eesti Koomiksiseltsi tegevuse eesmärgiks on elujõulise kodumaise koomiksitraditsiooni kui loomingulise eneseväljendusvormi propageerimine, hoidmine, arendamine ja säilitamine.

2023.aastal Eesti Koomiksiseltsil sisulist majandustegevust ei toimunud.

Tegevusalad

Eesti Koomiksiseltsi tegevusalad on: (cid:127) Koomiksifestivalide ja teiste laiemale publikule suunatud koomiksialaste ürituste korraldamine; (cid:127) Näitusetegevuse korraldamine ja koordineerimine nii Eestis kui väljaspool Eestit; (cid:127) Koomiksialase oskusteabe ja info levitamine, sealhulgas seminaride, loengute ja töötubade korraldamine; (cid:127) Loominguliste konkursside korraldamine ja koordineerimine; (cid:127) Koomiksialaste trükiste (antoloogiad, autoriraamatud, perioodilised väljaanded) kirjastamine, toimetamine, tõlkimine ja toetamine; (cid:127) Koomiksikirjanduse müügi ja levi korraldamine; (cid:127) Suhtlemine meediaga ning koomiksialaste saavutuste ja uudiste levitamine; (cid:127) Autorite ja kirjastajate omavahelise suhtluse ja infovahetuse korraldamine; (cid:127) Koostöö ja infovahetus teiste riikide organisatsioonide, autorite ja kirjastustega; (cid:127) Seltsi liikmete välislähetuste ja koomiksialase rahvusvahelise koostöö toetamine; (cid:127) Projektide koostamine, stipendiumite, toetuste ja honoraride taotlemine; (cid:127) Koomiksialase info kogumine, süstematiseerimine, säilitamine ja kättesaadavaks tegemine; (cid:127) Koomiksiteemaliste intrnetikeskondade (portaalid, blogid, sotsiaalmeedia kommuunid) loomine ja haldamine.

Asutajad

Eesti Koomiksiseltsil on kaks asutajaliiget: Joonas Sildre ja Ivar Laus.

EESTI KOOMIKSISELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.