Rohkema info nägemiseks:

VÕNNUSVERE OK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 184; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÕNNUSVERE OK MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÕNNUSVERE OK MTÜ hetkeolukord

Juba 184 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Võnnusvere OK on loodud 2012 aastal. Ühingu peamisteks eesmärkideks on koos piirkonna inimestega võimalikult huvitavate ja kaasahaaravate ürituste ja ettevõtmiste korraldamine, erinevate kultuuri-ja ajaloosündmuste tähistamine ning jäädvustamine. Teeme sõbralikku koostööd teise kohaliku seltsiga, milleks on MTÜ Avispea. Kuna MTÜ Avispea ei oma kooskäimiseks ruume, siis mõnedki külarahva kokkusaamised on toimunud MTÜ Võnnusvere OK kasutuses olevates ruumides. MTÜ Võnnusvere OK korraldatud ürituste vastu on olnud alati suur huvi nii lähiümbruskonnas, Väike-Maarja vallas kui ka maakonnaüleselt. MTÜ asutajaliikmed on Meret ja Raul Oja, kes algselt vedasid ühingut kahekesi aga ürituste mastaapsuse kasvades on nendega liitunud järjest rohkem liikmeid, huvilisi ja abistajaid. Läbi aegade populaarseimad sündmused on iga aastane kokkutulek MTÜ Võnnusvere OK poolt loodud mälestusmärgi Avispea mõõk juures. 2023 aasta suvel valmis Wõnnusvere Wabalava, kus on korraldatud juba mitmeid kontserte ja üritusi. Toimima hakkasid näitering ja keraamikaring.

MTÜ on olnud ka mitmete piirkonda tutvustavate ja ajalooliste raamatute esitleja ja levitaja. Meie tegevusi kajastab facebooki leht MTÜ

Võnnusvere OK.

Jätkame oma piirkonnas ettevõtmiste ja teenuste jagamist ka edaspidi. Endiselt on toimiv üks töökoht.

VÕNNUSVERE OK MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.