Rohkema info nägemiseks:

MASSU RATSAKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 288; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MASSU RATSAKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

MASSU RATSAKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 288 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Massu Ratsaklubi (registrikood 80342175) juhatuse liige on Kristi-Carolina Reinmaa (isikukood 47808034243).

Ühingu peamiseks tegevusalaks on ratsutamisteenuste pakkumine Lääneranna valla lastele, noortele ning täiskasvanutele. Lisaks ratsutamistreeningutele korraldatakse ka ratsavõistlusi koos töös Eesti Ratsaspordi Liiduga, maastikumänge, orienteerumisvõistlusi, lastelaagreid, ratsamatku ja väljasõite ratsavõistlustele nii pealtvaatajatena kui ka osalejatena.

2017 aastast alates on Massu Ratsaklubi Massu Ratsaspordikooli pidajaks. Huvikoolis õppis 2022 aasta lõpu seisuga 61 huviharidust omandavat õpilast. Lisaks käis regulaarselt Ratsaklubis ratsutamas üle 25 lapse.

2022 aastal oli ühingu peamiseks ülesandeks ratsutamisega seotud ja huvikooli tegevuste edasiarendamine Massu külas, Lääneranna vallas,

Pärnumaal. Samuti tegeleti aktiivselt oma teenuste reklaamiga, pakkudes kohalikele koolidele võimalust veeta sportlik päev ratsutades, korraldati ratsamatkasid ja võistlusi.

Ühingus töötas 2022 aastal kaks töötajat. Igapäevast ühingu tegevust juhib eelpoolmainitud juhatuse liige. Juhatuse liikmele makskt ülesannete täitmise eest ka tasu.

Massu Ratsaklubi on 2022 aastal täitnud seatud eesmärgid.

2023 aastaks on planeeritud suurendada teenuste valikut ning laiendada huvikooli tegevust. Samuti on 2023 aastal plaanis taotleda toetusi tegevuste arendamiseks struktuurifondidest.

Tegevusala EMTAK kood on 93121.

MASSU RATSAKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.