Rohkema info nägemiseks:

AYUDA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 906; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AYUDA MTÜ kohta arvamuslugu!"

AYUDA MTÜ hetkeolukord

Juba 906 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Ksenia Klotškova (16.07.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

2023. aasta jooksul päästis meie varjupaik palju loomi ja viis läbi mitmeid huvitavaid üritusi. Samuti ostsime uue hoone, kus alustasime suure rehabilitatsioonikeskuse ehitamist.

Päästetud:

Koerad 45

Kassid 75

Hobused 6

Metskitsed 7

Lehmad 2

Ja palju metsloomi, kes on viidud tagasi loodusesse: rebased, pesukarud, linnud, oravad jne. Oleme sõlminud lepingu Keskkonnaametiga ja teeme koostööd PTA-ga.

35 koera, 45 kassi, 2 hobust on läinud uude koju.

Aasta jooksul viisime läbi neli üritust - Heateopäev, mis õpetab inimesi loomi armastama ja nende eest hoolt kandma. Nendel üritustel osalevad paljud heategevusorganisatsioonid ja mitte ainult. Kõik toimub meie varjupaiga territooriumil ja neist võtab osa umbes 3000 inimest.

Samuti oleme loomadega esinenud kutsete peale hooldekodudes ja koolides ning Ida-Virumaa üritustel.

KÜSKi toetusel viisime ellu projekti, kus ehitasime oma territooriumil Eesti muinasjuttude installatsioone.

Aasta jooksul oleme leidnud palju organisatsioone, kes teevad meiega koostööd loomapääste valdkonnas ja vabatahtlikus töös.

AYUDA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.