Rohkema info nägemiseks:

IDEALISTID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 113; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta IDEALISTID MTÜ kohta arvamuslugu!"

IDEALISTID MTÜ hetkeolukord

Juba 113 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Idealistid loodi asutuste ja organisatsioonide vahelise koostöö arendamiseks ja soodustamiseks, hariduslike või teavitava sisuga sündmuste läbiviimiseks, ühisprojektideks. Osalejatele tasuta sündmused. Taaskasutuse propageerimine. Pärandkultuuri hoidmine ja väärtustamine. Haridusliku või arendava sisuga näitused. Nukukunsti arendamine Eestis.

Aruandeaastal toimunud tegevused: 1) Õmblesime lasteaialaste joonistuste põhjal tekstiilist nukke, tellijaks OÜ Venerdi.

2) Eksponeerisime läbi kogu 2023 aasta Tallinnas Põhjala tehase territooriumil taaskasutuse teemalist puidule maalitud/joonistatud kunstitööd.

Töö on inspireeritud loodushoiu vajadusest.

3) Viisime läbi perehommiku töötoa Eesti Lastekirjanduse Keskuses, 21.01.2023.

4) Esinesime hüpiknukunäituse Liikumisrõõm avamisel Viimsi raamatukogus, 20.02.2023 5) Viisime läbi kunstiringi Eesti Lastekirjanduse Keskuses 8. märtsil 2023.

6) Valmistasime Eesti Lastekirjanduse Keskusele Muhvi auhinna 2023, kinkenuku – kannusoojendaja mille seekord pälvis Krista Kumberg.

7) Valmistasime Eesti Lastekirjanduse Keskusele Muinasjutukohvri, tekstiilist komplekti erinevate muinasjuttude läbijutustamiseks/lugemiseks keskuse külastajatele 8) Jätkasime väikeses mahus tekstiilist loomingu tootmisega, turustasime seda koostöös Eesti Rahvakunsti- ja Käsitöö Liiduga.

9) Täiendasime oma materjalivarusid. Teostasime vabatahtlikuna mõned aiaprojektid.

10) Püüdsime aidata Ukraina põgenikke, kogudes ning vahendades neile pisut eluks vajalikke vahendeid.

11) Viisime läbi mentorkoolituse kompositsiooni ning värvusõpetuse teemadel Jäneda mõisas, 9.12.2023. Koostöös Eesti Rahvakunsti- ja

Käsitöö Liiduga ning Jäneda rahvarõiva nõuandekojaga.

IDEALISTID MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.