Rohkema info nägemiseks:

DONATION2 MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 153; jälgijaid - 12. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta DONATION2 MTÜ kohta arvamuslugu!"

DONATION2 MTÜ hetkeolukord

Juba 153 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing moodustati 07. septembril 2012. 2023 oli ühingule pöördeline aasta - soikunud tegevuse elavdamiseks otsustas üldkoosolek vahetada välja senised juhatuse liikmed, peatanud MTÜ tegevus taastati, vabatahtlike tegevus koordineeriti koostatud tegevusplaani kohaseks, määratleti järgmise 3 aasta tegevussuunad, koostati arengukava.

Ühing otsib aktiivselt võimalusi oma tegevuse laiendamiseks, tuntuse suurendamiseks ühinguna (senine tegevus toetus liialt persoonidele, mitte mõtestatud ja sihistatud koostööle), omavahendite kasutamise kõrvale on tekitatud tuluallikad, strateegilise tegevuse kõrvale on koostatud mitmeid projekte, määratud neid juhtima aktiivi erinevad liikmed vastavalt kompetentsile ja huvidele.

2023 tekkis ühingule oma koduleht (https://donation.guide/), mis oluliselt elavdas ja korrigeeris suhtlust kogukonnaga. 2023 aasta lõpuks oli lehel ja uudiskirjal 650 jälgijat, kelledest oodatakse kasvu vabatahtlikele ja liikmeskonnale. Ühing korraldas ja viis läbi mitu üle-eestilist kajastust saanud üritust, osales aktiivselt nii kogukondlikkus kui ühiskondlikus panustamises huvikaitse teemadel.

Ühingu põhivara ja käibevara on korrastatud. Ühingul on tekkinud omatulu, mis ei ole veel siiski piisav palgaliste töökohtade loomiseks, kuid see on planeeritud järgnevasse tegevuse aastasse.

Ühingul on 2023 Aasta lõpuga 25 liiget ja 6 vabatahtlikku. 2023 ei korjatud liikmemakse, sest ümberkorraldustega seoses alustasid alles jäänud liikmed omavahendite ja ajaga, mida ei kompenseeritud.

2023 aruandeaasta tulem oli 2454€. Juhatuse koosolek on selle tulemuse heaks kiitnud. Võrreldes eelnevate aastatega on toimunud märgatav elavnemine, mida on toetanud ühingu tegevuse kajastamise süstematiseerimine, korrastatud suhtlus kogukonnaga, omavahendite ja käibevara planeeritum kasutamine, aktiivi kogemuste ja teadmiste parem kasutamine, vabatahtlike suunatud ühistegevus.

Ühing on panustanud partnerlussuhete laiendamisele, otsib võimalusi rahvusvaheliseks koostööks ja tõhustab vastavalt arengukavale ja tegevusplaanile kogukonna esindamist oma teemaderingis.

DONATION2 MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.