Rohkema info nägemiseks:

MAARJA GILD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 198; jälgijaid - 115. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MAARJA GILD MTÜ kohta arvamuslugu!"

MAARJA GILD MTÜ hetkeolukord

Juba 198 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 115 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Maarja Gild on heategevuslik organisatsioon, mis tegutseb avalikes huvides ja mille eesmärkideks on: a) toetada ja edendada kristlikku maailmavaadet ja eetikat; b) edendada kristlike konfessioonide vahelisi suhteid ja kristlikku ühtsust; c) kristluse aja- ja mõtteloo alaste teadmiste levitamine, seminaride, õppuste jm. kogunemiste korraldamine (mittelitsentseeritud haridustegevus); d) osutada abi eakatele, lastele, puuetega inimestele ja teiste abivajajatele; e) organiseerida heategevusprojektide ja –programmide eluviimist.

Nende eesmärkide saavutamiseks kogutakse annetusi oma liikmetelt ja teistelt annetajatelt, kirjastatakse ja müüakse trükiseid, korraldatakse näitusi, seminare ja tegeldakse muu tulundustegevusega.

MTÜ Maarja Gild kogus annetusi ja toetas Maarja kabeli ehitamist Abruka saarel. Täiendavalt kogutud vahenditega finantseeriti MTÜ Maarja

Gild asutatud SA Kolleegium tegevust. SA Kolleegium annab välja veebiajakirja Kolleegium.

MTÜ Maarja Gild liikmetele ja juhatusele tasu ei ole makstud, kogu tegevus on toimunud vabatahtliku tasuta töö toel.

MAARJA GILD MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.